«Εκεί που νομίζαμε όλοι ότι θα έχουμε δουλειά, ξαφνικά κόπηκε η σειρά»

τηλεοπτική σειρά

«Ήταν ένα σοκ για όλους».

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος με αφορμή την νέα σειρά Παρθένα Ζωή που σκηνοθετεί στον ΑΝΤ1 μιλά στο περιοδικό MYTV και στην Μάρα Σαρρή και αποκαλύπτει για παλιότερες καταστάσεις…

Σε είχα αγχώσει η κατάσταση που επικρατούσε από το 2011 έως το 2014;

«Ναι, με άγχωσε. Όταν έκανα τους Βασιλιάδες, μια σειρά που έκανε 50% τηλεθέαση, εκεί που νομίζαμε όλοι ότι θα έχουμε δουλειά, ξαφνικά κόπηκαν. Ήταν ένα σοκ για όλους. Όμως, είπα ότι εγώ δεν θα μείνω αδρανής. Πήγα σε άλλη εταιρεία και έκανα μια εκπομπή. Εμένα επειδή μου αρέσει να δουλεύω, είπα «πάω στη διαφήμιση». Αυτή τη στιγμή δουλεύω και άλλα πράγματα: μια σειρά ντοκιμαντέρ και σενάρια για δυο ταινίες. Δεν θα μείνω σε ένα αντικείμενο, γιατί τα πάντα αλλάζουν, είναι ρευστά και πρέπει να είσαι έτοιμος. Μου έχουν συμβεί δυο τρεις φορές τα χειρότερα… σενάρια, αλλά τι να κάνουμε; Προχωράμε!

Εγώ ως χαρακτήρας δεν μπορώ να μείνω στατικός, σε ένα πράγμα. Και αυτό που μ’ αρέσει στον ΑΝΤ1 είναι ότι είναι ένα κανάλι όπου έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Για παράδειγμα, πέρυσι «στήσαμε» δυο σειρές ντοκιμαντέρ με τον ΑΝΤ1 για τον ΟΤΕTV και συγκεκριμένα το ΟΤΕ History, τα οποία θα προβληθούν φέτος. Η μία ήταν για τα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και μια για τη ναυτιλία. Στήσαμε τους πιλότους και θα προβληθούν φέτος.»