«Εκδίκηση»: Σήμερα η πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς του Mega

Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν στο πρώτο επεισόδιο...

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα τούρκικη σειρά του Mega  στις 22.30! Πρόκειται  Πρόκειται για την τούρκικη εκδοχή της άκρως επιτυχημένης, αμερικάνικης σειράς , «Revenge»

Η ιστορία αρχίζει τέσσερις μήνες νωρίτερα… Η Ντερίν Τσελίκ, κατά κόσμον Γιαγκμούρ Οζντέν, επιστρέφει στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε τις ωραιότερες αλλά και πιο τραγικές στιγμές των παιδικών της χρόνων, για να εκδικηθεί όσους της κατέστρεψαν τη ζωή, όσους ευθύνονται για την άδικη καταδίκη και το θάνατο του πατέρα της.
 
Η όμορφη και σαγηνευτική Ντερίν Τσελίκ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο μέρος που γεννήθηκε, για να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για την άδικη καταδίκη και το θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Η ιστορία ξεκινά τη στιγμή που ο Αντίλ, ο πατέρας της Ντερίν, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας, στην οποία εργάζεται ο Αντίλ ως διευθυντής, εμπλέκεται σε μια απάτη πολλών εκατομμυρίων και όταν στενεύει ο κλοιός, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ρίχνει όλη την ευθύνη στον πατέρα της Ντερίν. Σε αυτή την πλεκτάνη σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα που αγαπούσε παράφορα ο Αντίλ. Ο πατέρας της Ντερίν καταδικάζεται και οδηγείται στις φυλακές και η μικρή κόρη του στο ορφανοτροφείο. Πατέρας και κόρη δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Η Ντερίν όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί πως ο πατέρας της ήταν ένοχος. Εκείνος, όμως, γράφει ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα τα πραγματικά γεγονότα, ώστε η κόρη του να μάθει κάποτε την αλήθεια.

Την ημέρα που η Ντερίν ενηλικιώνεται παίρνει στα χέρια της το ημερολόγιο. Σοκαρισμένη, μαθαίνει όλη την αλήθεια και αναζητά τον πατέρα της αλλά είναι πολύ αργά γιατί έχει πεθάνει. Η Ντερίν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους: ή να συγχωρέσει τους πραγματικούς ενόχους και να ξεκινήσει μια νέα ζωή ή να εκδικηθεί όσους κατέστρεψαν την ευτυχία της και διέλυσαν τη ζωή της. Διαλέγει την… ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Διαγράφει όλο το παρελθόν της αλλάζει το όνομά της σε Γιαγμούρ Οζντέν και με καινούργια ταυτότητα επιστρέφει στο μέρος που γεννήθηκε και κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους που της στέρησαν τον πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει το σκοπό της και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η νέα και όμορφη γυναίκα. Αντίθετα, η Ντερίν τούς γνωρίζει όλους πολύ καλά και ξέρει από τον καθένα τι θα πάρει!..

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ δεν αργεί να ξεκινήσει και θα οδηγήσει μέχρι το θάνατο… όμως η Ντερίν είναι πραγματικά έτοιμη γι
' αυτό το ταξίδι ή θα μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα και θα ανατραπούν τα σχέδια της;

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε….

 Η Ντερίν/Γιαγμούρ είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα η οποία επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στη γειτονιά που μεγάλωσε. ‘Εχει μόνο έναν σκοπό, θέλει να εκδικηθεί! ‘Εχει αλλάξει το όνομά της και έχει δημιουργήσει έναν ψεύτικο χαρακτήρα για να μπορέσει να βρει τους υπαίτιους για όσα σημάδεψαν τη ζωή της. Νοικιάζει το σπίτι των παιδικών της χρόνων και είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα της, Αντίλ. Θύμα μιας συκοφαντίας, κατηγορούμενος για ένα αδίκημα που ουδέποτε διέπραξε, βρέθηκε στη φυλακή όπου και πέθανε…. Η Ντερίν αλλάζει το όνομά της και, ως Γιαγμούρ, έχει καταστρώσει ένα σχέδιο, να πουλήσει τον έρωτά της στον γοητευτικό γιο της οικογένειας Ασρόι, Εμρέ και να μπει στην οικογένεια που της κατέστρεψε τη ζωή…