«Δικαίωση»: Ο Δημήτρης Αρβανίτης αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τη σειρά

«Πίσω από τη λέξη «Δικαίωση» κρύβεται μια...»

Ο σκηνοθέτης των Κλεμμένων Ονείρων μίλησε για το τι αναμένεται να δούμε στη νέα του σειρά με τον τίτλο «Δικαίωση» που ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν στο MEGA.

Η ιδέα…
«Σημασία έχει ότι κάθε σειρά που κάνουμε πρέπει να ακολουθεί το κύμα των καιρών, πρέπει να δίνουμε ένα καινούριο ανεβασμένο ποιοτικά αν θέλεις προϊόν, γι’ αυτό και αυτή τη σειρά άρχισα να τη σκέφτομαι πριν 4 χρόνια. Κάθε φορά μου παίρνει τρία με τέσσερα χρόνια. Αυτή τη φορά πήρε 4.»

Για το τι σημαίνει «Δικαίωση»…
«Πίσω από τη λέξη «Δικαίωση» κρύβεται μια πολύ μεγάλη ιστορία μιας κοπέλας η οποία θα ζητήσει τη δικαίωση της. Θα ζητήσει δηλασή μέσα από τη ζωή, μέσα από τα γεγονότα και τους μύθους που θα τρέχουν, μια δικαίωση για την προσωπικότητα της, τη δικαίωση για αυτό που έχασε πριν γεννηθεί και δικαίωση για αυτό που έγινε αφού γεννήθηκε.»

«Τολμήσαμε με το κανάλι να κάνουμε ένα προϊόν που είναι φιλόδοξο. Το πρώτο φιλόδοξο προϊόν μετά από πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση» λέει ο Δημήτρης Αρβανίτης και διηγείται την υπόθεση της σειράς…

«Αφορά δύο οικογένειες. Μια λαϊκή και μία αστική. Στη Σύρο λοιπόν, αυτές οι δύο οικογένειες έχουν σύγκρουση συμφερόντων όπως πάντα. Πίσω από όλα είναι τα λεφτά. Τα λεφτά γεννούν πάθη, τα λεφτά γεννούν μίση. Ό,τι και να θέλουμε να πούμε δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό υπάρχει. Πίσω από αυτή την πρώτη πάλη, υπάρχει και μία ταξική πάλι και μια θρησκευτική πάλη. Αυτές οι δύο οικογένειες στη σύγκρουση τους έχουν δύο παιδιά και αυτά είναι τότε πολύ μικρά τεσσάρων με πέντε χρονών. Θα τα δούμε πολύ αργότερα και θα παρακολουθήσουμε  και τις δικές τους ιστορίες. Αυτό θα ήταν πολύ απλό, πλην όμως η βασική μας πρωταγωνίστρια θα κάνει ακόμα ένα παιδί. Αυτό το παιδί θα γίνει κάτω από μυστήριες συνθήκες, αλλά αυτό το τρίτο παιδί θα ζητήσει πρώτο τη δικαίωση για έναν κόσμο που δεν τον γνώρισε όπως θα έπρεπε να τον γνωρίσει»

Για το καστ της σειράς…
«Οι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ είναι πάρα πολλοί γιατί η δομή του είναι τέτοια που αρκετοί από τους πρώτους ήρωες του ΄92 στα πρώτα τέσσερα πέντε επεισόδια δυστυχώς πεθαίνουν. Επίσης αρκετοί από τους πρωταγωνιστές παίζουν σε δύο ηλικίες, άρα δεν είναι πάντα οι ίδιοι» λέει ο Δημήτρης Αρβανίτης ο οποίος αποκαλύπτει ότι  όταν αρχίσουν οι δίκες κάθε δέκα επεισόδια προστίθενται δύο γκεστ σταρς, με μια άλλη καινούρια ιστορία που μπαίνει μέσα στις βασικές.» (Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ)

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το καστ της «Δικαίωσης»;

«Δικαίωση»: Επέστρεψαν στην Αθήνα, φωτό από τα γυρίσματα που έγιναν στη πανέμορφη Σύρο!