Δικαίωση: Άγριο ξύλο μεταξύ Χρηστίδη και Πρίγκηπα!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Χρηστίδης φτάνει στη λύση του μυστηρίου αναφορικά με τη δολοφονία της Ανθής και σύμφωνα με το περιοδικό «TVzάπινγκ» είναι αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους , ερχόμενος σε σύγκρουση ακόμα και με τον Πρίγκηπα.

«Έπρεπε να με σκοτώσεις όταν είχες την ευκαιρία… Άοπλος και ζαλισμένος, ανίκανος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου… Λάθος σου!», του λέει ο Χρηστίδης για να πάρει την απάντηση: «Ίσα-ίσα… Αν σε σκότωνα, πώς θα απολάμβανα το θρήνο σου για την Ανθή;». Ο Χρηστίδης τον πλησιάζει ξαφνικά και του ρίχνει μια γροθιά. Ο Πρίγκηπας τον κοιτάζει ξαφνιασμένος. Με ένταση αντικρίζει τον Χρηστίδη που στέκεται απειλητικά από πάνω του.

«Εσύ χτύπησες εμένα;», του λέει ο Πρίγκηπας. «Και θα έχει και συνέχεια…», του απαντάει και τον τραβάει από το σακάκι. Ο Χρηστίδης κολλάει τον Πρίγκηπα στον τοίχο. «Η δική μου μνήμη δεν σβήνεται ρε καθίκι, ότι και να κάνεις! Όλα τα θυμήθηκα! Όλα!», επιμένει ο Χρηστίδης, αλλά ο Πρίγκηπας κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι του λέει.

«Για την παγίδα που μου ‘στησες με τη Βαρνέζη! Εσείς σκοτώσατε την Ανθή!», επιμένει ο αστυνομικός. Ο Χρηστίδης ρίχνει μια-δυο μπουνιές στον Πρίγκηπα, σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα να του ρίξει μια ακόμα, όταν το χέρι του Νάσου τον αρπάζει και τον σταματάει, ενώ παράλληλα ο Σάκης του κολλάει ένα πιστόλι στον κρόταφο. Ο Πρίγκηπας τον κοιτάζει απειλητικά: «Αν κάποια μούρη γίνει κρέας, αυτή δεν θα είναι η δική μου».