Δίδυμα Φεγγάρια: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις!

Δίδυμα Φεγγάρια

Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!

 

Τα «Δίδυμα Φεγγάρια» έρχονται με συγκλονιστικά νέα επεισόδια…

Ο Μπρούνο καλεί την Ελισάβετ στο γραφείο του και της ανακοινώνει κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η Σίλα δίνει διορία μιας ημέρας στον Δημήτρη για να παντρευτούνε!

Η Αλίκη δέχεται μια αιφνίδια κρούση της Αμαλίας, που την κατακεραυνώνει, ενώ η Αγάπη προσπαθεί να εξομαλύνει την τεταμένη σχέση της με το Φίλιππο. Την ίδια στιγμή η κατάσταση του Στέργιου χειροτερεύει, ενώ πολλοί ήρωες μας έχουν αρχίσει και τρομοκρατούνται, για τις δοσοληψίες που είχαν μαζί του στο παρελθόν…

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

94ο επεισόδιο

Ο μοναχός Αμβρόσιος με την Αμαλία μοιράζονται ένα μυστικό και αποφασίζουν να ενεργήσουν παράλληλα.. Η Κατερίνα πατάει πόδι και φέρνει τον Αντώνη με τα νερά της, για το θέμα του παιδιού. Στο μεταξύ, η Λίτσα ενημερώνεται σε θέματα χρηματιστηρίου και πηγαίνει με άλλο αέρα στο σπίτι του Παύλου για να του κάνει τα γλυκά μάτια.. Η Αγάπη έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τον Φίλιππο…. Ο Μπρούνο καλεί την Ελισάβετ στο γραφείο του και της ανακοινώνει κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η Σίλα δίνει διορία μιας ημέρας στον Δημήτρη για να παντρευτούνε! Ο Φίλιππος μετά από πολύ προσπάθεια, συναντά τον μοναχό Αμβρόσιο.. Η Εύα παίρνει την πρωτοβουλία και “δίνει” στην αστυνομία τον Παύλο σαν πιθανό ύποπτο για την υπόθεση του Στέργιου.. Λίγο μετά, ο Παύλος δέχεται τηλεφώνημα όπου τον καλούν στον τμήμα για κατάθεση..

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

95o επεισόδιο

Ο Παύλος ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Στέργιος δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Συγχρόνως ο Φίλιππος μαγεύεται από την προσωπικότητα του Αμβρόσιου, και κυρίως εντυπωσιάζεται που ζητάει να γνωρίσει και τον Νικόλα. Η Αλίκη δέχεται μια αιφνίδια κρούση της Αμαλίας, που την κατακεραυνώνει, ενώ η Αγάπη προσπαθεί να εξομαλύνει την τεταμένη σχέση της με το Φίλιππο, που όμως δε φαίνεται να κάμπτεται. Η κατάσταση του Στέργιου χειροτερεύει, ενώ πολλοί ήρωες μας έχουν αρχίσει και τρομοκρατούνται, για τις δοσοληψίες που είχαν μαζί του στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή η Αγάπη αποφασίζει να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του. Ο Δημήτρης αποδέχεται την πρόταση της Σίλας, να παντρευτούν αμέσως. Όταν όμως φτάνει η ώρα του γάμου, ο Δημήτρης αντιμετωπίζει την Ελισάβετ, με επικίνδυνη κατάληξη.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

96ο  επεισόδιο

Η Σίλα περιμένει το Δημήτρη στο δημαρχείο για να παντρευτούν, αλλά η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να εμποδίσει αυτό το γάμο.. Κάνει στον Δημήτρη έναν τρομερό ψυχολογικό εκβιασμό, διακινδυνεύοντας την ίδια της τη ζωή… Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο κι όλες οι υποψίες για τη δολοφονία του βαραίνουν τον Παύλο… Εκεί θα επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του Απόστολου…. Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την Αγάπη…

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

97ο επεισόδιο

Η Αγάπη με το που μαθαίνει ότι ο Φίλιππος γνώρισε τον βιολογικό της πατέρα, ταράζεται πάρα πολύ και του ζητάει τον λόγο.. Ο Απόστολος πείθει την Ελισάβετ και οι δυο τους πάνε στο σπίτι του Παύλου, ώστε να γνωριστούν και επίσημα οι δυο αδερφές. Ο Στέργιος συνέρχεται και αρχίζουν ένας, ένας να τον επισκέπτονται, εκτός από τον Παύλο. Στο μεταξύ, η Λίτσα ξαναπροσλαμβάνει την Ελισάβετ στο κομμωτήριο και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη.. Ο αστυνόμος που διεξάγει έρευνα, ρωτάει τον Στέργιο ποιος θα μπορούσε να θέλει το κακό του και ο Στέργιος φυσικά κατηγορεί τον Παύλο και τον Φίλιππο. Παράλληλα, η Αγάπη παίρνει την απόφαση και πάει στο μοναστήρι και γνωρίζει τον μοναχό Αμβρόσιο..

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

98ο επεισόδιο

Τα ερωτήματα της Αγάπης δεν απαντώνται από τον Αμβρόσιο κι έτσι καταφεύγει στον Παύλο, ο οποίος της λέει πλέον όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή καλούν τον Φίλιππο για ανάκριση στην αστυνομία κι εκεί σχηματίζει την εντύπωση πως τον κατηγόρησε ο Παύλος, πράγμα που τον εξοργίζει και έχει μαζί του μια σφοδρή αντιπαράθεση. Ο Αντώνης μαθαίνει πως η μητέρα του είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Συγχρόνως η Αγάπη ανακαλύπτει κάτι, που της υποδεικνύει τον υπεύθυνο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέργιου. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας μιλάει στον πατέρα και στη γιαγιά του, με ολόκληρες φράσεις!