CSI Las Vegas: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ την Τρίτη (17/1)

CSI Las Vegas

Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:15.

Ο 15ος κύκλος του CSI Las Vegas έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ από αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου και θα  προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:15. Με τον 15ο κύκλο κλείνει οριστικά και η σειρά που όλοι αγαπήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: 18 συναρπαστικά επεισόδια γεμάτα δράση και υποθέσεις πέρα από κάθε φαντασία.

CSI Las Vegas

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ενισχύσει την ομάδα. Ένας συνάδελφος από το Seattle, ο Mark Shaw (τον υποδύεται ο Mark Valley, γνωστός από τις σειρές Boston Legal και ER), έρχεται στο Λας Βέγκας για να βοηθήσει την ομάδα του CSI με κάποιες δύσκολες υποθέσεις. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι κάποτε ενδιαφερόταν ερωτικά για την Julie. Επίσης, κατά τη διάρκεια του κύκλου, ένας θανατηφόρος ιός απειλεί να καταστρέψει ολόκληρη την πόλη, ένας κατά συρροή δολοφόνος καταφέρνει να ξεφεύγει συνεχώς από τις αρχές, ενώ παλιές υποθέσεις ανοίγουν ξανά με νέα στοιχεία.

Στο πρώτο επεισόδιο: η Finley έρχεται αντιμέτωπη με έναν μεγάλο κίνδυνο, καθώς κάποιος άγνωστος έχει τοποθετήσει μια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό της. Εν τω μεταξύ, ενώ εργάζεται με τον Russell πάνω σε μια υπόθεση στο Seattle, λαμβάνουν ένα τηλεφώνημα από το Λας Βέγκας από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο Gig Harbor Killer. Στο επεισόδιο συμμετέχει σε ρόλο έκπληξη και ο ηθοποιός Mark-Paul Gosselaar.

CSI Las Vegas

Ηθοποιοί: Ted Danson (D.B. Russell), Elisabeth Shue (Julie Finlay), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle),Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Wallace Langham (David Hodges),David Berman (David Phillips), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Jon Wellner (Henry Andrews)