Χρόνης Καρακασίδης: Ο sexy «φούρναρης» που καίει καρδιές στη γερμανική τηλεόραση

Χρόνης Καρακασίδης

Θυμάστε πώς τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα;

Ο Χρόνης Καρακασίδης είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που πριν από μερικά χρόνια έλυνε γρίφους και κρεμάλες με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ενώ το 2010 είχε πάρει μέρος στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1983 στο Villingen-Schwenningen, κοντά στα Γερμανο – Ελβετικά σύνορα από Έλληνες γονείς, ο Χρόνης Καρακασίδης έχει …κάψει καρδιές στη Γερμανία ενσαρκώνοντας έναν Έλληνα φούρναρη σε τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του RTL «Unter uns» (Μεταξύ μας) και όπως δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα Freddo και την Ηλιάνα Πετρίδη: « Αρχικά θα υποδυόμουν έναν Ιταλό. Με έκαναν όμως Έλληνα, γιατί είχα το κατάλληλο look για να διαφημίσω καλά και τους Έλληνες, όπως είπαν. Ήταν τέλειο αυτό για μένα, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πατριώτες του εξωτερικού είμαστε φανατικοί. Ζει η Ελλάδα πολύ μέσα μας, γιατί δεν την έχουμε κοντά μας».

Χρόνης Καρακασίδης

Μέσα από το fan club του σίριαλ ψήφισαν 32.028 άτομα και έδωσαν στον Χρόνη τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα. «Με τιμά πολύ που με θεωρούν τον πιο ωραίο άνδρα. Το να σε βραβεύει ένα κανάλι μπορεί να είναι στημένο, ενώ τώρα όλα ήταν από τον κόσμο», λέει ο ίδιος.

cronis2