Χωρίς Εσένα: Το απρόσμενο τελευταίο επεισόδιο

Χωρίς Εσένα

Φινάλε την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 09:45, στον ΑΝΤ1.

Το συγκλονιστικό τέλος του Χωρίς Εσένα έρχεται και θα σας καθηλώσει. Συγκίνηση, αναπάντεχες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές, σκιαγραφούν το απρόσμενο φινάλε της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

137o επεισόδιο

Ο Κώστας αποφασισμένος να εκδικηθεί τον θάνατο της γυναίκας του, παίρνοντας τη ζωή του Δημήτρη, που δείχνει να ξέφυγε τον κίνδυνο. Ο Μιχάλης πιστεύει πως η Έλενα τον απατάει και της φέρεται άσχημα. Η Αλεξάνδρα τον συνεφέρει και του λέει πως όντως μ’ αυτήν μιλούσε η Έλενα στο τηλέφωνο. Ο Μιχάλης καταλαβαίνει πως η σχέση του με την Μαρία, τον έχει επηρεάσει σε βαθμό που να μην εμπιστεύεται καμία γυναίκα. Έτσι αποφασίζει να ζητήσει συγνώμη από την Έλενα και να διαγράψει μια για πάντα από τη ζωή του τη Μαρία.

[dfp_ads id=236982]

Ενώ ετοιμάζεται να ξανακάνει στην Έλενα την πρόταση γάμου. Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει πως ο Στάθης αγαπάει κάποιαν άλλη και πως ετοιμάζεται να την χωρίσει. Όντως ο Στάθης είναι έτοιμος να πει τα πάντα στην Αλεξάνδρα και να της ζητήσει να χωρίσουν. Πάει να βρει την Άννα, αλλά η Νάντια του λέει πως η Άννα έφυγε ήδη για Αμερική. Ο Γιώργος αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή της Εύας, για να αποφύγουν τα μελλοντικά μπερδέματα. Κλείνει το μαγαζί, της αφήνει ένα γράμμα που της εξηγεί τον λόγο και φεύγει. Η Εύα σε απόγνωση.

Η Φοίβη με ένα γράμμα που εξηγεί τα πάντα στον Δημήτρη, για το λόγο που εμφανίστηκε σαν Φοίβη, αλλά και την πραγματική της ταυτότητα, καθώς και τα συναισθήματα που της γεννήθηκαν όταν τον γνώρισε, ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Κύπρο και τη ζωή του. Η Χριστίνα και ο Πάνος αποφασίζουν να μείνουν μαζί, παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές των γονιών του Πάνου.

Η Έλενα έχει ντυθεί όμορφα, περιμένει τον Μιχάλη να γυρίσει απ’ την πτήση και ξαφνικά, ακούει από την ανοιχτή τηλεόραση πως αγνοείται ένα λίαρ τζετ. Χάθηκε από τα ραντάρ.  Την ίδια στιγμή την είδηση ακούει και η Μαρία στο νοσοκομείο.. Κυβερνήτης ήταν ο Μιχάλης. Οι δύο γυναίκες παγώνουν από τρόμο, ενώ ξαφνικά βλέπουμε στο μηχάνημα την καρδιά του Δημήτρη, να σταματά να λειτουργεί.