«Ασημένια Φεγγάρια»: Στη φυλακή ο Μεχμέτ Φικρί, ο Ονούρ, ο Μπερκ και ο Μεχμέτ

Ο Μεχμέτ Φικρί, ο Ονούρ, ο Μπερκ και ο Μεχμέτ οδηγούνται στη φυλακή. Η οικογένεια Σάντογλου καταρρέει όταν μαθαίνει το νέο της προφυλάκισης. Η Γκιουμούς δεν αντέχει τον αποχωρισμό της από τον Μεχμέτ και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μέσα στην ένταση που ζει η οικογένεια, η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν μαθαίνουν για τη σχέση του Ταρίκ με τον Τζεβντέτ. Κινούνται άμεσα για να βρουν τον Ταρίκ, αλλά ανακαλύπτουν με φρίκη ότι αυτός έφυγε στο εξωτερικό. Η Μπαχάρ συνδέει τα στοιχεία, καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ τα είχε σχεδιάσει όλα και νιώθει ένοχη που τον βοήθησε.

Όταν ο Μεχμέτ Φικρί μαθαίνει για την εμπλοκή του Ταρίκ στην ιστορία, χειροτερεύει και διακομίζεται στο νοσοκομείο. Η οικογένεια παγώνει για άλλη μια φορά, καθώς η κατάσταση του Μεχμέτ Φικρί είναι κρίσιμη.

Ενώ πλησιάζει η ημερομηνία του δικαστηρίου, ο Μεχμέτ έχει απελπιστεί εντελώς και προσπαθεί να σκεφτεί άλλες λύσεις. Ο Ενγκίν δεν αντέχει τη βαθιά θλίψη που περνάει η Γκιουμούς, θέλει να τη βοηθήσει να αποδείξει ότι οι Σάντογλου δεν έχουν σχέση με όσα τους καταλογίζουν.

Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν συνεχίζουν τις έρευνες με όλες τους τις δυνάμεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό. Ενώ έχουν απελπιστεί εντελώς, βρίσκουν με έναν τελείως απρόσμενο τρόπο τα ίχνη του Ταρίκ, αλλά ο χρόνος τους είναι πολύ λίγος.

Όταν φτάνει η μέρα της δίκης, η Γκιουμούς και ο Ενγκίν ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Χινταγέτ, όμως αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό κίνδυνο …