Arrow: Ο sexy υπερήρωας έρχεται στο Star

O γοητευτικός Στίβεν Αμέλ θα κάνει τηλεοπτική ...επίθεση κάθε Κυριακή στις 18:50...

Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, μπαμπάς και υπερήρωας! Ο Στίβεν Αμέλ υποδύεται τον “Arrow”, στην ομώνυμη σειρά, που προβάλλεται από το Star και έχει γίνει η νέα αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Γεννήθηκε στις 8 Μάιου 1981 στο Τορόντο του Καναδά και έχει ύψος 1.85. Από τα εφηβικά του χρόνια είχε αποφασίσει πως θα ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική όταν είδε την ερμηνεία του Έντουαρντ Νόρτον στην ταινία «Υπόθεση Λάρι Φλιντ». Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στον 4ο κύκλο της ανατρεπτικής σειράς «Queer As Folk», όπου υποδυόταν έναν προπονητή spinning (γυμναστική με στατικά ποδήλατα σε εσωτερικό χώρο), κάτι που έκανε και στην πραγματική του ζωή για να βγάζει χρήματα. Η μεγάλη ευκαιρία του δόθηκε όταν πήρε τον ρόλο του λυκάνθρωπου Μπράντι, στη νεανική σειρά «The Vampire Diaries», που τον οδήγησε στον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Arrow».

Η σειρά έχει πολλές σκηνές δράσης και μάχης με ακροβατικά. Ο Στίβεν Αμέλ κάνει τις περισσότερες σκηνές καθώς έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και γραμμωμένους κοιλιακούς «Θα έκανα όλες τις σκηνές δράσης μόνος μου, χωρίς κασκαντέρ, εάν μου το επέτρεπε η ασφαλιστική μου εταιρία!».

Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς «Arrow» ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει «Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου θα είναι η καλύτερη τηλεοπτική ώρα του 2014», κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Για κάθε επεισόδιο της σειράς «Arrow» ο Στίβεν αμείβεται με 30.000 δολάρια.