Άρωμα Όσκαρ στην αγαπημένη, κωμική σειρά «Mike & Molly»

Ποιο πρόσωπο θα εισβάλλει στη ζωή τους;

Άρωμα Όσκαρ στην αγαπημένη, κωμική σειρά του STAR «Mike & Molly». Η βραβευμένη με Όσκαρ 4 φορές υποψήφια, Σούζαν Σάραντον, «εισβάλλει» στο πλατό της σειράς και υποδύεται μια αλκοολική συγγραφέα, το πρότυπο της Μόλι.

Στο 4ο επεισόδιο του 4ου κύκλου, που θα προβληθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 16:40, η Μόλι γνωρίζει προσωπικά το είδωλο της από το συγγραφικό κόσμο. Πρόκειται για την Τζέι – Σι Σμολ, μία ιδιαίτερα εύστροφη, αλλά αλκοολική, κυνική συγγραφέα, η οποία της παρέχει σημαντικές συμβουλές, ορισμένες μάλιστα, που ίσως η Μόλι δεν θα ήθελε να είχε ακούσει, για τον κόσμο στον οποίο πρόκειται, να μπει. Εν τω μεταξύ ο Μάικ οργανώνει ένα δείπνο με τη μητέρα του, σε μία προσπάθειά του να της φτιάξει τη διάθεση…

Στον ρόλο της Τζέι – Σι Σμολ, η βραβευμένη με Όσκαρ, Σούζαν Σαράντον.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία της «Μόλι», της ηθοποιού Μελίσα Μακάρθι με τη Σούζαν Σάραντον, αφού είχαν ήδη συνεργαστεί στην ταινία «Tammy», όπου Σάραντον υποδύεται την αλκοολική γιαγιά της!

Η συνεργασία αυτή ήταν η αφορμή για να ανθίσει μια αληθινή φιλία ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς και έτσι όταν προέκυψε σεναριακά ο ρόλος της «Σι – Τζέι Σμολ» στη σειρά «Mike & Molly», η Μελίσα Μακάρθι δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ήθελε τη Σούζαν Σάραντον για αυτόν τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη πρωταγωνίστρια έχει δηλώσει ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και έχει παρακολουθήσει λίγες σειρές από τον υπολογιστή της.

«Είναι αστείο αλλά και τη δεύτερη φορά, που βρεθήκαμε με τη Μελίσα σε πλατό, υποδύθηκα μια αλκοολική» δήλωσε με χιούμορ η Σούζαν Σάραντον και συνέχισε «Η τελευταία φορά, που είχα πάρει μέρος σε κωμική σειρά, μπροστά σε ζωντανό κοινό, ήταν το 2001 στα «Φιλαράκια». Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε και έτσι σκέφτηκα πως θα το διασκέδαζα».

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η Μελίσα Μακάρθι υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Η Σούζαν Σάραντον δήλωσε: «Ο Κλιντ Ίστγουντ, ο Σον Πεν, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, όταν βρίσκονται πίσω από την κάμερα, ξέρουν πώς να ενώσουν τα κομμάτια για να ταιριάξουν. Δεν προσπαθούν απλά να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Η Μελίσα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς. Έχει απίστευτη ενέργεια και θαύμασα τις φυσικές της αντοχές μιας και ενώ έπρεπε να κάνει τόσα πολλά ως «Μόλι» την ίδια ώρα κοίταζε το μόνιτορ, παρατηρούσε πράγματα και έκανε τις διορθώσεις της. Θεωρώ ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον στη σκηνοθεσία αλλά και την υποκριτική».
Η Σούζαν Σάραντον θα εμφανιστεί και στο 19ο επεισόδιο του 4ου κύκλου.