Αρένα: Πρεμιέρα σήμερα στο STAR για τη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη

Αρένα

Πρεμιέρα για την Αρένα με διπλό επεισόδιο στις 17:55 στο STAR. Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς!

Δύο δυναμικές, ταλαντούχες γυναίκες, τις ενώνουν και τις χωρίζουν οι ίδιες επιθυμίες, το ίδιο πάθος, ο ίδιος άντρας, το ίδιο αίμα!

Αμάντα και Μελίσσα, δυο ταλαντούχες γυναίκες, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, το ίδιο πάθος για δημοσιότητα και δόξα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και θα μετατρέψει την Αμάντα εν αγνοία της, σε μια σύγχρονη Μήδεια.

[dfp_ads id=236982]

Η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της, είναι η κόρη της! Η Μελίσσα (Νίκη Γρανά) επίσης δε γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της για εκδίκηση έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη, για την επικράτηση στην καρδιά του γοητευτικού Τίμου (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) αλλά και στο μουσικό στερέωμα, θα είναι ανελέητος και θα συμπαρασύρει και όλους όσους είναι δίπλα τους. Τα μυστικά από το παρελθόν θα στοιχειώσουν το παρόν και θα σημαδέψουν το μέλλον τους.

Η Μελίσα δεν υποψιάζεται ότι στην πραγματικότητα είναι υιοθετημένη από τον Αντρέα (Κώστας Αποστολίδης), ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρίας και την πρώτη του σύζυγο, Jane (Τάνια Τρύπη). Ζει μαζί του και με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ήβη (Ελισάβετ Μουτάφη) και την κόρη τους, Μυρτώ (Χρύσα Μιχαλοπούλου). Ο έρωτας της για τον Τίμο, έναν γοητευτικό συνθέτη – στιχουργό, θα τη μεταμορφώσει και θα γίνει σκοπός της ζωής της.

Η Αμάντα ζει με τον γιατρό σύζυγό της Σωτήρη (Χάρης Κκολός) σε έναν βαλτωμένο γάμο. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Δάφνη (Μαρτίνα Δημοπούλου). Όταν γνωρίζει τον Τίμο, τον ερωτεύεται παράφορα.

Ο ανταγωνισμός, ανάμεσα στην Αμάντα και τη Μελίσα, θα γίνει ακόμα πιο σκληρός σε όλα τα επίπεδα, όταν στο προσκήνιο θα εμφανιστεί η Ράνια (Παναγιώτα Βιτετζάκη). Εκεί η τράπουλά θα ξαναμοιραστεί και νικητές και ηττημένοι θα αλλάξουν στρατόπεδα. Μητέρα και κόρη θα θυσιάσουν τα πάντα και τους πάντες, ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς, στη μεγαλομανή δίψα τους για προσωπική αναγνώριση.

Έρωτας, πάθος, ίντριγκες, μυστικά, νιάτα, στη νέα δημιουργία της καθημερινής, οικογενειακής σειράς με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη στο σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως «Εραστής Δυτικών Προαστίων», «Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα», «Δικαίωση», «Βαθύ Κόκκινο», επιστρέφει στο Star μετά από 17 χρόνια με μια καθηλωτική ιστορία με έντονη δραματουργική πλοκή και προτείνει μία νέα αντίληψη έτσι ώστε ο τηλεθεατής να είναι μέτοχος σε ένα καινούργιο αλλά και συγχρόνως κλασσικό, οπτικό θέαμα.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε για τη νέα του δημιουργία: «Επιστρέφω στο Star με μία φιλόδοξη παραγωγή, που σκοπό έχει να προσεγγίσει το κοινό, που έχει αρχίσει ξανά να δείχνει την προτίμησή του στην ελληνική μυθοπλασία. Πρόκειται για μία νεανική, οικογενειακή σειρά με μεγάλες ίντριγκες, έρωτες, πάθη και ανταγωνισμό στο πεδίο της μουσικής. Το καστ αποτελείται από καταξιωμένους ηθοποιούς επιπέδου, μερικοί από αυτούς μάλιστα εμφανίζονται για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά, αναγνωρίζοντας την προσεκτική δουλειά, που έχει γίνει σε αυτή την παραγωγή».

Πρωταγωνιστές: Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Αποστολίδης, Νίκη Γρανά, Ζέτα Δούκα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Χάρης Κκολός, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Αρβανίτης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ελένη Καρακάση, Λεωνίδας Κουλούρης, Μιχάλης Μαρκάτης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ορέστης Τρίκας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θ. Ιατρίδης , Ι. Γιαννούλη

Επεισόδιο 1

Η Μελίσσα και η Αμάντα συναντιούνται στην επιστροφή τους, στην Αθήνα. Η Μελίσσα, γυρίζει από σπουδές στο εξωτερικό και η Αμάντα από μια επιτυχημένη τουρνέ. Η συνάντησή τους «ξυπνάει» στη Μελίσσα το τραυματικό παρελθόν της. Στο δρόμο, η Μελίσσα έχει ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Εγκλωβίζεται στο τρακαρισμένο ταξί, από το οποίο τη σώζει ο Τίμος που περνάει εκείνη την ώρα με τη μηχανή του. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, τής κεντρίζει το ενδιαφέρον και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, αγνοώντας την ταυτότητά του.

Η επιστροφή της Αμάντας στην Αθήνα σημαδεύεται από την οριστική αποβολή της κόρης της Δάφνης, από το σχολείο. Η ένταση στην οικογένεια είναι μεγάλη και ξυπνάει στην Αμάντα μνήμες από το παρελθόν της και το νεογέννητο παιδί, που έχασε. Ο Σωτήρης, ο άντρας της, προσπαθεί να κρύψει την ενοχή του για αυτή τη βρώμικη ιστορία, ενώ ταυτόχρονα κρύβει από την Αμάντα τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η κλινική του. Ο Αντρέας, ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Αρένα και πατέρας της Μελίσσας, δίνει μια συνέντευξη για την Αμάντα. Εκεί, αναφέρει και ένα νέο ανερχόμενο αστέρι, που όμως δεν κατονομάζει. Παράλληλα, προσπαθεί να πείσει τη δεύτερη γυναίκα του, την Ήβη, να υποδεχτεί τη Μελίσσα, χωρίς προκατάληψη.

Η Ήβη του ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη φορά δεν θα υποχωρήσει μπροστά στην κόρη του και ότι αν εκείνη συνεχίσει να την κοντράρει θα τον αναγκάσει να επιλέξει στρατόπεδο. Η Μελίσσα φτάνει στο γραφείο του πατέρα της και -προς μεγάλη της έκπληξή- βλέπει μπροστά της τον Τίμο. Μαθαίνει ότι είναι συνθέτης και έμπιστος φίλος του πατέρα της. Από την πρώτη στιγμή τον διεκδικεί για να της γράψει τραγούδια. Εκείνος αρνείται και αυτό την πεισμώνει πολύ. Τυχαία, ανακαλύπτει στο συρτάρι του πατέρα της, μια φωτογραφία της μητέρας της Τζέιν. Η Μελίσσα αφήνει να φανεί όλο το μίσος της, για τη μητέρα της, που την εγκατέλειψε…

Επεισόδιο 2

Όλα είναι έτοιμα για τη συναυλία της Αμάντας στο stage της Αρένας. Ο Τίμος και η Αμάντα πηγαίνουν νωρίτερα και ξυπνάνε μέσα τους μνήμες από το ερωτικό παρελθόν τους. Ταυτόχρονα η εμφάνιση της Μελίσσας προκαλεί ρήξη ανάμεσα στην Ήβη και την κόρη της Μυρτώ, καθώς η Ήβη θεωρεί τη Μελίσσα κακή επιρροή για το παιδί της. Η συνέντευξη του Αντρέα δημοσιεύεται. Η δημοσιογράφος, όμως, έχει παραποιήσει τα λεγόμενά του και υπονομεύει τη θέση της Αμάντας στη δισκογραφική, μιλώντας για ένα αστέρι, που «σβήνει» Ο Αντρέας πασχίζει να κρατήσει το άρθρο κρυφό από την Αμάντα για να μην επηρεάσει την ερμηνεία της. Η Μελίσσα, όμως, ανακαλύπτει το άρθρο και φροντίζει να ενισχύσει τις αρνητικές συνέπειες…