Αρένα: Ποιοι απειλούν τον πατέρα της Δάφνης;

Αρένα

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του «Αρένα»;

Αρένα –  Επεισόδιο 5

Ο Τίμος ζητά συγνώμη από τη Μελίσσα για τη σκληρή στάση του και της δίνει δυο τραγούδια ν’ ακούσει για να διαλέξουν μαζί με ποιο θα κάνει το ντεμπούτο της. Ταυτόχρονα, η Αμάντα αποφασίζει να αλλάξει ύφος μουσικά και ο Τίμος το επικροτεί. Πάνω στον ενθουσιασμό του, προβάρει με την Αμάντα ένα από τα δυο τραγούδια, που έχει δώσει στη Μελίσσα. Η Αμάντα το λατρεύει. Ο Σωτήρης απειλείται από τους τοκογλύφους. Συναντά τον αδερφό του, τον Αντρέα και του ζητάει, για μια ακόμα φορά, χρήματα. Εκείνος αρνείται και πάλι να τον βοηθήσει. Αποκαλύπτεται ότι ο Αντρέας εγκατέλειψε την οικογενειακή κλινική, όταν κατάλαβε ότι γίνονταν παράνομες υιοθεσίες.

[dfp_ads id=236982]

Ο Τίμος συναντά τη Μελίσσα, η οποία του λέει ότι επέλεξε το τραγούδι, που στο μεταξύ, ο ίδιος έδωσε στη Αμάντα. Δεν της το αποκαλύπτει και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Την ίδια στιγμή, φτάνει η Αμάντα στο μπαρ και τους βλέπει μαζί. Η Μελίσσα τής αποκαλύπτει ότι ο Τίμος έχει αναλάβει να της γράψει τραγούδια. Η Αμάντα θυμώνει με τον Τίμο, που της κράτησε κρυφή τη συνεργασία του με τη Μελίσσα. Ο Μάριος προτείνει στην ανιψιά του, τη Ράνια να μείνει με τον Άγγελο και τον Γιώργο, που ψάχνουν για συγκάτοικο. Από ένα «παιχνίδι» των παιδιών, έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η Ράνια αισθάνεται ασφαλής και το σκέφτεται σοβαρά, ενώ τα παιδιά αποφασίζουν να συνεχίσουν το θέατρο και παριστάνουν ότι έχουν σχέση. Η Μελίσσα είναι ενθουσιασμένη με το τραγούδι. Φεύγει μαζί με τη Μυρτώ μέσα στη νύχτα και πηγαίνουν στο στούντιο. Εκεί, ηχογραφεί το τραγούδι, κρυφά από όλους. Η Ήβη ανακαλύπτει ότι ο Αντρέας όλα αυτά τα χρόνια γράφει ερωτικά γράμματα στην πρώην γυναίκα του, την Τζέιν και χάνει τον κόσμο, γύρω της. Το επόμενο πρωί, ο Τίμος ηχογραφεί το τραγούδι, με την Αμάντα. Η Δάφνη δέχεται μια περίεργη επίσκεψη από τους τοκογλύφους, οι οποίοι απειλούν τον πατέρα της…