Αρένα: Ο τσαμπουκάς και ο ανδρισμός του Γιώργου ξαφνιάζουν τη Ράνια

Αρένα

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του STAR «Αρένα»; Σήμερα στις 17:55.

Αρένα – 1ος Κύκλος – Επεισόδιο 10

Ο Αντρέας και ο Παύλος εντοπίζουν, μέσα από το σήμα του δορυφόρου, το κινητό της Μυρτώς. Ελπίζουν ότι πάνω σ’ αυτό μπορεί να βρεθούν δαχτυλικά αποτυπώματα και ότι αυτό το στοιχείο θα τους οδηγήσει στον τόπο κράτησής της. Ο Παύλος προσπαθεί να «καθαρίσει» τη φωνή του απαγωγέα από το video, καθώς ο ήχος είναι επεξεργασμένος. Ο Σωτήρης ενημερώνει την Αμάντα για την απαγωγή της Μυρτώς. Η Αμάντα σοκάρεται και προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω, χωρίς να υποψιάζεται φυσικά τον Σωτήρη.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος και ο Άγγελος γίνονται πιο ευρηματικοί στα ψέματά τους απέναντι στη Ράνια. Προσπαθούν συνεχώς να πείθουν ότι είναι ζευγάρι, ενώ ταυτόχρονα βασανίζονται από τον κρυφό τους πόθο για εκείνη. Στο μπαράκι, ένας πελάτης φέρεται άσχημα στην Ράνια και ο Γιώργος αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί. Ο τσαμπουκάς και ο ανδρισμός του ξαφνιάζουν τη Ράνια. Ο Σωτήρης, έχοντας ανακτήσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα, τού εκμαιεύει πληροφορίες για την πρόοδο των ερευνών σε σχέση με την απαγωγή.

Στη συνέχεια όμως βλέπει τον Τίμο και την Αμάντα στο στούντιο σε μια στιγμή που έχουν έρθει πολύ κοντά και το βλέμμα του μαυρίζει. Ο ντετέκτιβ ανακαλύπτει στα dvd από την απαγωγή έναν ήχο που τον παραξενεύει. Η Ήβη συναντάει τον Σωτήρη και βρίσκεται μια ανάσα από τον χώρο κράτησης της κόρης της…