ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινούν ξανά… να αμαρτάνουν!

«Είναι γλυκό, το πιοτό της αμαρτίας…», πρόκειται να τραγουδήσουν σήμερα, ενώ κάποιοι θα… σκάνε από το κακό τους!

Ο λόγος για το «Αμάρτημα της μητρός μου» τη σειρά που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ΑΝΤ1 και που τον τελευταίο καιρό, είχαν δημιουργηθεί διάφορα… περίεργα σενάρια που ήθελαν τη σειρά να διακόπτεται λόγω προβλημάτων. Τελικά, όλα αυτά τα δυσοίωνα, διαψεύδονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά από ένα διάλειμμα, οι συντελεστές θα βρεθούν ξανά και οι κάμερες θα πιάσουν ξανά δουλειά.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, που δεν γίνονταν γυρίσματα, ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε διάφορες αλλαγές στα σενάρια, αλλά και επαφές με κάποιους από τους ηθοποιούς –κι όχι μόνο!- που πρόκειται να πάρουν μέρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Βέβαια, όσο και να ανυπομονείτε να ξεκινήσει η προβολή της σειράς και να δείτε τι γίνεται με τους… αμαρτωλούς ήρωές της, θα πρέπει να περιμένετε έως τον Ιανουάριο (μπορεί και… Φεβρουάριο) του 2013, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του «Αμαρτήματος».

Σήμερα όμως, οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σιμαρδάνης. Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς, ξεκινούν και πάλι να «αμαρτάνουν», σε πείσμα κάποιων… αμαρτωλών –και περίεργων!- φημών!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος άντρας θα μπει στην ζωή της Νατάσας Καλογρίδη και θα ανάψει φωτιές;

Η τηλεοπτική επιστροφή της Εβελίνας Παπούλια