ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια κωμική σειρά με γνωστούς ηθοποιούς

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά είναι ευχάριστο όταν προγραμματίζονται να βγουν στον αέρα καινούργιες σειρές, εγχώριας παραγωγής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μιλάμε για μία σειρά που δεν την έχει πάρει κανείς είδηση, αφού τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού την κρατούν εντελώς μυστική.

Σύμφωνα λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγο καιρό τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η σειρά θα εξελίσσεται σε ένα μαγαζί που έχει νοικιάσει η Κατερίνα Παπουτσάκη και το οποίο θα κληρονομήσει ο Αλέξης Γεωργούλης. Στο μαγαζί αυτό λοιπόν θα συμβούν πολλά με τους δύο ήρωες να έρχονται σε κόντρα για διάφορα θέματα, ενώ όμως, θα… γοητευτούν κι ο ένας από τον άλλο.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Βαγιάτας που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εκπομπή του MEGA «Κάψε το σενάριο. Tα επεισόδια της καινούργιας κωμικής σειράς θα είναι δεκάλεπτης διάρκειας και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς σκοπός του ΣΚΑΪ είναι να βγει στον αέρα μετά το Πάσχα και να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα.

Γρηγόρης Μελάς