ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η τηλεοπτική πρόταση στην Κάτια Ζυγούλη

Το ότι είναι όμορφη δεν χρειάζεται να το αναφέρω. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Αν όμως, η Κάτια Ζυγούλη αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, τότε σύντομα οι τηλεθεατές θα την βλέπουν κάθε βδομάδα σε έναν διαφορετικό ρόλο!

Μετά από μία πετυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά και έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών τους. Φαίνεται όμως, ότι οι Αντεννικοί δεν έχουν σκοπό να την αφήσουν έτσι και για αυτό και την «πολιορκούν» να επιστρέψει μπροστά από την κάμερα και μάλιστα ως ηθοποιό.

Πώς θα γίνει αυτό; Μέσα από την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν και το σενάριό της υπογράφει η έμπειρη και καταξιωμένη Ρένα Ρίγγα.

Όπως είχα αναφέρει λοιπόν, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά θα ερμηνεύσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, που πολλοί ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με το κανάλι του Αμαρουσίου για να υποδυθεί τον «Μάρκο Βασιλιά», τον ήρωα δηλαδή από τους «Βασιλιάδες» που υποδυόταν ο Κώστας Κόκλας, όταν η σειρά ξεκίνησε στο MEGA. Τελικά ο γνωστός ηθοποιός όμως, θα ερμηνεύσει τον ήρωα στην καινούργια σειρά της Ρίγγα και αυτές τις μέρες στον ΑΝΤ1 ολοκληρώνουν το κάστινγκ. Έτσι εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη, πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν η Φαίη Ξυλά και η Αμαλία Νίνου.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από μερικές ημέρες έπεσε στο τραπέζι της σύσκεψης, το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι το πρώην μοντέλο που έχει παίξει μάλιστα και στην κινηματογραφική ταινία «Επικίνδυνες μαγειρικές» θα ήταν πολύ καλή στο να ερμηνεύσει μία από τις ηρωίδες της Ρένας Ρίγγα. Η πρόταση δεν έμεινε στο τραπέζι, αλλά έγινε και επαφή με τη Ζυγούλη, η οποία όπως μαθαίνω δεν είναι αρνητική, αλλά το σκέφτεται.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν βάλει μία ακόμα όμορφη γυναίκα στο μάτι, θέλοντας να την εντάξουν στο κάστινγκ της σειράς κι η οποία δεν είναι άλλη από την Τόνια Σωτηροπούλου. Αν λοιπόν οι επαφές μαζί της αποδώσουν θετικά, τότε «το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» θα γίνει… κορίτσι του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι τελικές αποφάσεις, τόσο για την Κάτια Ζυγούλη όσο και για την Τόνια Σωτηροπούλου θα ληφθούν άμεσα, καθώς τις επόμενες ημέρες οι κάμερες με τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζη θα πιάσουν δουλειά και οι ηθοποιοί θα πρέπει να «μεταμορφωθούν» στους ήρωες που έχει δημιουργήσει η Ρένα Ρίγγα με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μέσα στον Μάρτιο.

Γρηγόρης Μελάς