ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «Μουρμούρα» πήρε το πράσινο φως

Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν και για τον ALPHA, αλλά και για τους τηλεθεατές που περνούν ευχάριστα με κάθε επεισόδιο.

 Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα σημείωνε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θα αναδεικνυόταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού της Κάντζας στη μάχη του prime time. Τελικά όμως, η σειρά σημειώνει δικαιολογημένα υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο, χθες, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου έκανε 35,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 42% μέσο όρο. Όπως λοιπόν είναι λογικό, τα στελέχη του ALPHA είναι πολύ ευχαριστημένα από την πορεία της σειράς, καθώς όσο περνά ο καιρός τόσο αυξάνονται οι τηλεθεατές της.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες σε σύσκεψη που έγινε στο κανάλι της Κάντζας αποφασίστηκε να δώσουν το πράσινο φως στη σειρά και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια ακόμα δεν είναι επίσημο, αφού με τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν και στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν μπορούν να λάβουν τόσο μακροχρόνιες αποφάσεις, αλλά σκοπεύουν ανεπίσημα να το ανακοινώσουν και στους συντελεστές μέσα στον Μάρτιο, θεωρώντας πως ό,τι αποφάσεις κι αν λάβουν για την επόμενη σεζόν, η «Μουρμούρα» θα πρέπει να είναι ένα από τα δυνατά όπλα του προγράμματός τους. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τον επόμενο μήνα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η πετυχημένη σειρά με τους Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνο Βλάχο και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα συνεχίσει και του χρόνου να διασκεδάζει τους τηλεθεατές! Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι το «πράσινο φως» δίνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό και αφορά όλους τους συντελεστές, αν και εφόσον και αυτοί θελήσουν να συνεχίσουν να… μουρμουράνε.

Όσον αφορά το σημερινό επεισόδιο, απόψε στις 21:00, ο Χάρης κερδίζει λίγα χρήματα σε τυχερό παιχνίδι και πάνω στη χαρά του ονειρεύεται το τζακ – ποτ και τι θα έκανε αν γινόταν πλούσιος. Το όνειρό του όμως, δεν ταιριάζει με της Βάσως. Πλούσιοι και χώρια ή φτωχοί, μαζί κι αγαπημένοι;

Η Μαρίνα αποφασίζει να κάνει αλλαγές στο σπίτι για να το εναρμονίσει με ό,τι προστάζει το φενγκ σούι. Ο Ηλίας όμως, που ξεβολεύεται τελείως, δεν βλέπει με καλό μάτι την καινούρια κατάσταση.

Ημέρα λαφύρων για το σπιτικό της Βούλας και του Μηνά. Η Βούλα φέρνει στο σπίτι ένα ζευγάρι παντόφλες που «έκλεψε» κατά λάθος, αλλά ο Μηνάς έχει κάτι πολύ καλύτερο: μια τσάντα με λεφτά που βρήκε έξω από τον κήπο τους!

Τέλος, να σημειώσω ότι στα επόμενα επεισόδια του φετινού κύκλου της «Μουρμούρας» θα δούμε και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς ως guest, όπως την Ελένη Κρότα που ως «Μαίρη» θα πείσει τη φίλη της τη Βούλα να παίξουν σε θεατρική παράσταση αποσπώντας… καυστικά σχόλια για το ταλέντο τους από τον Μηνά, τη Μπέσυ Μάλφα που θα είναι η Ζωζώ, μητέρα της κοπέλας του Αλέξανδρου, του γιου της Μαρίνας και του Ηλία, την Παναγιώτα Βλαντή που ως «Δέσποινα», γειτόνισσα της Μαρίνας και του Ηλία θα τους αναστατώσει όταν θα την «πέσει» στον Ηλία και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη που παίζει το ρόλο ενός «ερευνητή» που κάνει γκάλοπ στο ζευγάρι της Βάσως και του Χάρη.

Γρηγόρης Μελάς