ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα έβαλαν με την «Απαγορευμένη αγάπη»

Εγχώριος πόλεμος για τούρκικη σειρά. Όπως φαίνεται τα νεύρα κάποιων είναι... στην τσίτα και ψάχνουν αφορμή να ξεσπάσουν, ενώ όμως, μάλλον θα έπρεπε να καταναλώσουν την ενέργεια και το χρόνο τους ψάχνοντας να βρουν την πραγματική αιτία των προβλημάτων τους!

 Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες που ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε να προβάλλει καθημερινά στις 17:50, την τούρκικη σειρά «Hatirla Sevgili», δίνοντάς της τον τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη». Η σειρά σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να… τσιτώσουν τα ήδη ταλαιπωρημένα νεύρα ορισμένων του MEGA που ιδιαίτερα φέτος βλέπουν το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές.

Στο κανάλι λοιπόν της Μεσογείων θυμήθηκαν ότι πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 1998 είχαν ξεκινήσει να προβάλλουν σειρά με τον ίδιο τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη», το σενάριο της οποίας υπέγραφαν οι Λευτέρης Καπώνης, Κώστας Βαζάκας, Νίκος Απειρανθίτης και Έλενα Σολωμού, τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, με πρωταγωνιστές τους Νικήτα Τσακίρογλου, Κώστα Αρζόγλου, Μάριο Αθανασίου, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Τατιάνα Λύγαρη, Αννα Μιχαήλου, Αννυ Πασπάτη, Σμαράγδα Σμυρναίου, Ελίνα Ακριτίδου, Μπέτυ Λιβανού, Νίκο Γαλανό, Βίκυ Κουλιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς, αφού ολοκληρώθηκε το 2005, μετά την προβολή 1120 επεισοδίων.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, μόλις ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε να προβάλλει την τούρκικη σειρά με τον ελληνικό τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη», στο MEGA αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον τους και τους… προειδοποίησαν ότι ο τίτλος αυτός τους ανήκει! Αν και αυτό μάλλον αποδεικνύει ότι στη Μεσογείων ψάχνουν για ασήμαντη αφορμή να τα βάλουν με τους απέναντι, στο Μαρούσι αποφάσισαν να μην τους δώσουν την αφορμή. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σύντομα ο τίτλος «Απαγορευμένη αγάπη» θα φύγει από την τούρκικη σειρά και όπως φαίνεται στον ΑΝΤ1 θα κρατήσουν τον πρωτότυπο τίτλο της, τον «Hatirla Sevgili» και πλέον κάθε απόγευμα, στις 17:50, θα προβάλλουν το «Χατιρλά» που στα ελληνικά μεταφράζεται «θυμάμαι».

Έτσι λοιπόν ο «πόλεμος» έληξε πριν ξεκινήσει, αφού ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να συνεχίσει την κόντρα με το MEGA. Σίγουρα όμως, η αιτία των προβλημάτων στη Μεσογείων δεν ήταν ο τίτλος της σειράς και ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουν άλλα, πιο ουσιαστικά πράγματα…!

Γρηγόρης Μελάς