Ανατρεπτικό φινάλε στο Ταμάμ!

Τι συμβαίνει τελικά με τον Τζεμ και την Έλλη;

Ανατρεπτικό αναμένεται να είναι το φινάλε του Ταμάμ, σύμφωνα με το περιοδικό «Μytv» και τη Μάρα Σαρρή, καθώς στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί αύριο Παρασκευή, οι ζωές των ηρώων αλλάζουν δραματικά.

Ο Τεό, άθελά του, γίνεται η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του φίλου του και της Έλλης, καθώς αποκαλύπτει στην κοπέλα ότι ο Τζεμ επισκέφθηκε έναν οίκο ανοχής και έκανε έρωτα με μια ιερόδουλη, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Απογοητευμένη, αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της, μετά και την παρότρυνση της Μυρτώς.

Η Έλλη συναντιέται με έναν παλιό της συμμαθητή, τον Μίλτο και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι μέρες περνούν και η κοπέλα παραδίνεται στην αγκαλιά του Μίλτου. Όταν, όμως ο Τζεμ μαθαίνει ότι η Έλλη έκανε έρωτα με το αγόρι, γίνεται έξαλλος.

Πληγωμένος, συναντά την κοπέλα και της λέει πως δεν πρόκειται να της μιλήσει ποτέ ξανά, καθώς ο ίδιος λόγω του έρωτά του για εκείνη δεν προχώρησε με την ιερόδουλη. Τα λόγια του Τζεμ ραγίζουν την καρδιά της Έλλης, η οποία μετανιώνει για την πράξη της.

Εξέλιξη υπάρχει και στη σχέση του Μετίν με τη Μυρτώ, την οποία θέλει να παντρευτεί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την κόρη του, την Ντιλέκ που είναι αντίθετη στον γάμο. Μια μέρα, ωστόσο, ο Μετίν μαθαίνει από τον πατέρα της Μυρτώς ότι η αγαπημένη του έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην άντρα της, σε αντίθεση με αυτό που ισχυριζόταν εκείνη, ότι δηλαδή δεν έχει χωρίσει επίσημα με τον Μάρκο.

Το γεγονός αυτό πληγώνει τον Μετίν που ζητά εξηγήσεις από τη Μυρτώ και της ανακοινώνει πως είναι καλύτερο να χωρίσουν. Έτσι μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Παράλληλα η Ντιλέκ βιώνει το δικό της δράμα, καθώς ο «Eros» έχει σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της!