Αλέξανδρος Σταύρου: Σήμερα το πρώτο του επεισόδιο στην «Παρθένα Ζωή» [pics]

Παρθένα Ζωή

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Παρθένα Ζωή». Στις 19:00 στον ΑΝΤ1.

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην καθημερινή, αισθηματική κομεντί του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τους ήρωές μας Ο Αλέξανδρος Σταύρου κάνει την εμφάνισή του στο 79ο επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, στο ρόλο του Μαρκ Στάμος!

Παρθένα Ζωή – Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 – 79o επεισόδιο

Η είδηση για τον χωρισμό της Ζωής και του Παύλου πέφτει σαν βόμβα. Ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει την αιτία της ξαφνικής απόφασης της Ζωής, η Κατερίνα, η Σοφία και η Μαρίνα φοβούνται πως η αιτία είναι ο Άρης και η Μαρίνα αποφασίζει να τους παρακολουθεί στενά.

Ύστερα από προτροπή του Βίκτωρα ο Άρης αποφασίζει να μείνει εκτός εταιρείας μέχρι να καταλαγιάσει η ιστορία με τον Θωμά. Την θέση του παίρνει ο Σίμος, ο οποίος προτείνει στον διάσημο ελληνοαμερικάνο φωτογράφο Μαρκ Στάμος να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Travelfun.

Η είσοδος του Μαρκ στην εταιρεία δεν γίνεται τυχαία αφού ο ίδιος ξέρει ένοχα μυστικά και ψέματα για το παρελθόν του Άρη, της Ζωής και όλη της οικογένειας Καλλέργη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!