Αγαπημένες κωμικές σειρές επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο στο Star

3 αγαπημένες κωμικές σειρές, 3 πρωταγωνιστικά δίδυμα, ατέλειωτο γέλιο κάθε Σαββατοκύριακο μόνο στο Star!

2 Broke Girls, Mike & Molly, Mom, επιστρέφουν στην οθόνη του Star τα Σαββατοκύριακα με νέα, ολοκαίνουρια επεισόδια!

2 Broke Girls

4ος κύκλος

Πρεμιέρα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 16:45 και κάθε Σάββατο

Όπως είχε πει ο Φρανκ Σινάτρα, «αν τα καταφέρεις στη Νέα Υόρκη, μπορείς να τα καταφέρεις παντού»…

Από τον δημιουργό του «Sex And The City», της σειράς, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κέρδισε 8 χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και την κωμικό Γουίτνεϊ Κάμινγκ, έρχεται μία ξεκαρδιστική κωμωδία με πρωταγωνίστριες δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια, που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, η Μαξ βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα κλασσικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης αλλά και ως νταντά σε μια πλούσια οικογένεια. Ζει με τον φίλο της σε ένα μικρό διαμέρισμα. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στη ζωή της, η Μαξ είναι συμβιβασμένη, χωρίς φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που έρχεται στο μαγαζί μια νέα σερβιτόρα, η Κάρολαϊν, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

broke2

Η Κάρολαϊν είναι το αντίθετο της Μαξ, χαριτωμένη, με εκλεπτυσμένο γούστο, μεγαλωμένη σε πολύ πλούσια οικογένεια με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση στα καλύτερα σχολεία. Ο τρόπος ζωής της όμως άλλαξε πολύ γρήγορα καθώς τα πλούτη του μπαμπά αποδείχθηκαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έπρεπε να βρει μια δουλειά για να επιβιώσει.

Τα δύο κορίτσια, παρά τις διαφορές τους, δεν αργούν να γίνουν φίλες και να θέσουν έναν κοινό στόχο, να μαζέψουν 250.000 δολάρια για να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Όμως οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται η Κάρολαϊν και η Μαξ, κάνει τη συνεννόηση  μεταξύ τους πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, προσφέροντας όμως άφθονο γέλιο στο κοινό.

Με έξυπνα αστεία, γρήγορους διαλόγους και δευτερεύοντες χαρακτήρες, που παραπέμπουν σε καρικατούρες, η σειρά υπόσχεται απολαυστικές στιγμές κλασικής κωμωδίας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγο πολύ όλοι θα ταυτιστούμε με τα δύο κορίτσια, που παρά τις αντιξοότητες δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους…

Στον 3ο κύκλο, η Μαξ και η Κάρολαϊν συνέχισαν ακάθεκτες τις προσπάθειές τους για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και παράλληλα έμαθαν περισσότερα για τη ζαχαροπλαστική αλλά και τις παγίδες του έρωτα!

Στον 4ο κύκλο, η Μαξ και η Κάρολαϊν συνεχίζουν να συγκεντρώνουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από τους πενιχρούς μισθούς τους ως σερβιτόρες για να κρατήσουν ανοιχτή την επιχείρηση με τα cupcakes. Οι δύο φίλες ενθουσιάζονται και πιστεύουν πως επιτέλους η τύχη τους χτύπησε την πόρτα, όταν οι παραγωγοί του reality show«Keeping up with the Kardashians» επιλέγουν το κατάστημα με τα cupcake τους για να γυρίσουν κάποιες σκηνές. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως είχαν  προγραμματιστεί, αλλά τα κορίτσια καταφέρνουν τελικά να γνωρίσουν την Kim Kardashian. Η Μαξ και η Κάρολαϊν δεν το βάζουν κάτω και βρίσκουν διάφορους τρόπους για να  επεκτείνουν τους επιχείρηση και να τη διαφημίσουν. Πουλάνε T-shirts, ενοικιάζουν το διαμέρισμά τους σε supermodels για ένα Σαββατοκύριακο και δουλεύουν εξτρά σε ένα νέο εστιατόριο στο Μανχάταν. Ωστόσο, πολλά και απροσδόκητα εμπόδια θέτουν τις προσπάθειές τους σε κίνδυνο…

Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2014 – 2015, που θα ολοκληρωθεί  σε 22 επεισόδια.(4ος κύκλος).

ΠΑΙΖΟΥΝ:  Κατ Ντένιγκς, Μπεθ Μπερς, Γκάρετ Μόρις, Τζόναθαν Κάιτ

Το 2012 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Αγαπημένη Νέα Κωμική Σειρά» στα «People’s Choice Awards» ενώ κέρδισε και ένα βραβείο σε τεχνική κατηγορία στα «Emmy»

Στον πρώτο κύκλο της σειράς εμφανίζεται η εκδότης, συγγραφέας και ιδρυτής της Martha Stewart Living Omnimedia (εταιρία media), Μάρθα Στιούαρτ  ενώ στον δεύτερο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Πιρς Μόργκαν.

Στον 3ο κύκλο της σειράς εμφανίζονται σε ρόλους γκεστ σταρ:

η προκλητική και πολυσυζητημένη σταρ του Χόλιγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν, στο ρόλο της Κλερ Ντέινς, μιας μέλλουσας νύφης, που ζητάει από τη Μαξ και την Κάρολαϊν να αναλάβουν την ετοιμασία της γαμήλιας τούρτας (21ο επεισόδιο

η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Βάλερι Χάρπερ, στο ρόλο της Νόλα Αντέρζ, μια τακτική πελάτισσα του εστιατορίου, που είναι διάσημη φωτογράφος (13ο επεισόδιο)

Στο 1ο επεισόδιο του 4ου κύκλου εμφανίζεται η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία υποδύεται απλά τον πολυφωτογραφημένο εαυτό της

Έχουν γυριστεί 4  κύκλοι επεισοδίων.

Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Mike & Molly

6ος κύκλος (τελευταίος)

Πρεμιέρα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 17:50 και κάθε Σάββατο

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης δύο καθημερινών ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ζωής με γέλιο και χιούμορ.

Ο αστυνομικός Μάικ Μπιγκς είναι όχι μόνο στο όνομα αλλά και στην πραγματικότητα … «μεγάλος»: σε αισθήματα, καλοσύνη αλλά και κιλά. Κάνει προσπάθειες να χάσει το περιττό βάρος με σύμμαχο τον αδύνατο, φλύαρο συνάδελφο του Καρλ αλλά όχι και τη ζυγαριά του.  Ο Μάικ είναι μέλος και των «Ανώνυμων Φαγάδων» και εκεί συναντά την «αδελφή ψυχή», τη γεματούτσικη Μόλι Φλιν.

mike1

Η Μόλι είναι δασκάλα του δημοτικού, με αίσθηση του χιούμορ και αυτογνωσία για τις καμπύλες της. Αν και το θέλει πολύ, δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στον στόχο της και να χάσει κιλά. Η συγκατοίκηση με την καλλίγραμμη αδελφή της Βικτόρια, μακιγιέζ σε …γραφείο τελετών, και την αδύνατη, «εύθυμη χήρα» μητέρα της Τζόις, της δημιουργούν ένα άγχος παραπάνω.    Αλλά και ο Μάικ αντιμετωπίζει καθημερινά γαστριμαργικούς πειρασμούς στο  εστιατόριο, που συχνάζουν με τον Καρλ. Η φιλία με τον  Σενεγαλέζο σερβιτόρο Σάμιουελ δεν του έχει βγει σε καλό.

Η γνωριμία τους; Έρωτας από την πρώτη…μπουκιά αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν ισχυρογνώμονες φίλους και προβληματικούς συγγενείς.  Η ιστορία δύο ανθρώπων από καλή…πάστα, που αναζητούν ένα κομμάτι ευτυχίας!

Ο Μάικ και η Μόλι βρήκαν την αγάπη όταν είχαν χάσει κάθε ελπίδα, πως αυτό θα τους συνέβαινε.

Στο φινάλε του 4ου  κύκλου της σειράς, η Μόλι βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλλημα καθώς οι επιλογές της προκαλούν τριγμούς στη σχέση της με τον Μάικ…

Στον 6ο και τελευταίο κύκλο της σειράς, o Μάικ και ο Καρλ τσακώνονται συνεχώς και έτσι ζητάνε να τους ανατεθεί νέος συνεργάτης για να μην βλέπει ο ένας τον άλλο καθημερινά. Σύντομα όμως διαπιστώνουν πως έκαναν μεγάλο λάθος. Η Μόλι έρχεται σε σύγκρουση με την Πέγκι σχετικά με την προώθηση του νέου τους βιβλίου.  Η Μόλι προσπαθεί για άλλη μια φορά να βάλει στην ζωή τους την άσκηση αλλά ο Μάικ βρίσκει τρόπο για να την ξεγελάσει, όχι όμως για πολύ. Η Πέγκι παθαίνει έμφραγμα μετά από μια έντονη διαφωνία με τη Μόλι και ο Μάικ τη θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση της μητέρας του.  Ο Μάικ έχει ένα άσχημο περιστατικό κατά τη διάρκεια της περιπολίας του και η Μόλι τον βοηθάει να συνέλθει και να γίνει ο παλιός καλός του εαυτός. Ένα κουτάβι, που χαρίζει ο Μάικ στην αγαπημένη του, βάζει τη Μόλι σε σκέψεις για το αν έχει αυτό που λένε «μητρικό φίλτρο».  Μια τυχαία συνάντηση όμως βάζει τον Μάικ και τη Μόλι στη διαδικασία να υιοθετήσουν ένα παιδί…

Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2016, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια (6ος κύκλος).

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπίλι Κάρντελ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Ρένο Γουίλσον, Κέιτι Μίξον, Ναϊάμπι Ναϊάμπι, Σούζι Κερτζ

Το 2011 έφερε στην πρωταγωνίστρια της σειράς, Μελίσα Μακ Κάρθι, το πρώτο της “primetime Emmy” στην κατηγορία “Α’ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά”, το οποίο παρέλαβε τρακαρισμένη, ενώ με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε ολόκληρο το επιτελείο και την παραγωγή, τονίζοντας πως «μία επιτυχημένη κωμική σειρά είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας»

Η σειρά προβάλλεται σε 39 χώρες

Παραγωγός της σειράς, ο master του είδους Τσακ Λορ, δημιουργός των επιτυχημένων «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory»

Mom

3ος κύκλος

Πρεμιέρα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:45 και κάθε Κυριακή

H κωμική σειρά του «master» της ατάκας, Τσακ Λor, ο οποίος έχει υπογράψει τα επιτυχημένα «The Big Bang Theory», «Two and a half men», «Mike and Molly», που προβάλλονται από το Star.

Η Κρίστι είναι μια μαμά, που μόλις βγήκε από την αποτοξίνωση και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της.  Το γεγονός ότι είναι πια ξεμέθυστη και τις 24 ώρες της μέρας δίνει την ευκαιρία στην Κρίστι να δει ξεκάθαρα την πραγματική εικόνα του εαυτού και της ζωής της. Και δυστυχώς, αυτά που βλέπει, δεν της αρέσουν καθόλου!

Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να βάλει σε τάξη το χάος και να αναθεωρήσει τις λάθος αποφάσεις, που κατά καιρούς είχε πάρει για να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για εκείνη και τα παιδιά της.

mom1

Γρήγορα ανακαλύπτει ότι το να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όπου και αν κοιτάξει υπάρχει πειρασμοί.  Προσπαθεί να αποφύγει το ποτό αν και ζει στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγό πόλη των ΗΠΑ! Προσπαθεί να έχει μια υγιή ερωτική σχέση αλλά θέλει το αφεντικό της! Προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τον γιο της παρά την κακή επιρροή, που ασκεί ο πατέρας του! Προσπαθεί να πείσει την έφηβη, επαναστατημένη κόρη της να κάνει καλύτερες επιλογές από εκείνη στη ζωή της!

Το πιο δύσκολο όμως από όλα όσα έχει να κάνει η Κρίστι είναι να συγχωρέσει την αποξενωμένη μητέρα της, Μπόνι, επειδή δεν της έδωσε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσει τη ζωή…

Στον 3ο κύκλο,  η Μπόνι δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της αποξενωμένης μητέρας της και έρχεται σε σύγκρουση με την Κρίστι. Η Κρίστι και η Μπόνι προσπαθούν να βοηθήσουν μια εξαρτημένη έφηβη, που γνωρίζουν στις συναντήσεις και όταν τα καταφέρνουν σκέφτονται πως βρήκαν έναν σκοπό στη ζωή. Η Κρίστι γνωρίζει τον Φρεντ, έναν πλούσιο άντρα και αρχίζει να βγαίνει μαζί του αλλά αυτά, που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά, που τους ενώνουν. Η Κρίστι γνωρίζει τον Τζούλιαν, ένα νέο μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών και προσπαθεί να τον βοηθήσει αλλά  η έλξη, που αισθάνεται για εκείνον, περιπλέκει τα πράγματα. Η Μπόνι πιστεύει πως έχει γνωρίσει τον «κύριο Τέλειο» αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.  Κρίστι συνεχίζει τις προσπάθειες της για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να σπουδάσει νομική αλλά απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πόσα χρήματα θα χρειαστεί για τις σπουδές της…

Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015 – 2016, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια (3ος κύκλος)

mom2

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άννα Φάρις, Άλισον Τζάνεϊ, Σάντι Καλβάνο, Ματ Τζόουνς, Μπλέικ Γκάρετ Ρόσενθάλ

To 2014 και το 2015 η Άλισον Τζάνεϊ κέρδισε ΕΜΜΥ, Critics Choise Award και τιμήθηκε και από τα βραβεία Online Film & Television Association, στην κατηγορία «Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος σε κωμική σειρά» για την ερμηνεία της.

Το 2015 ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα

Στον 3ο κύκλο εμφανίζονται σε ρόλο γκεστ σταρ:

η βραβευμένη με Όσκαρ και 5 φορές υποψήφια,Έλεν Μπέρνστιν. Θα υποδυθεί τη μητέρα της Μπόνι.

ο 4 φορές υποψήφιος για «Χρυσή Σφαίρα» Χάρι Χάμλιν. Θα υποδυθεί τον Φρεντ, αγαπημένο της Κρίστι.

η βραβευμένη με ΕΜΜΥ, Ρόζι Ο΄Ντόνελ. Θα υποδυθεί μια άσπονδη φίλη της Μπόνι.