9 μήνες: Η Θεανώ ανοίγει το κλειδωμένο συρτάρι της Σοφίας και…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 235
Η Κρίστη λέει στην Άννα την απόφαση του Άλκη να παρατήσει την πολιτική και να αφοσιωθεί σε εκείνη και το παιδί τους, αλλά ένα μήνυμα του Κίμωνα της προκαλεί έντονη ταραχή. Ο άντρας, που φρουρεί τον Οδυσσέα, πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως ο μικρός το έσκασε. Η Μάρθα αιφνιδιάζεται ευχάριστα με την επίσκεψη του Πέτρου. Όταν εκείνος της λέει πως η Έλενα υποψιάζεται πως έχει ερωμένη, συνειδητοποιούν πως η Εύα τής βάζει λόγια και αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι της. Την ίδια ώρα όμως, η Εύα αλλάζει τα σχέδιά της προκειμένου να πιστέψουν όλοι πως πάσχει από κατάθλιψη. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Πέτρο για τις έρευνες της αστυνομίας για τυχόν ανάμειξη του Αντρέα στη δολοφονία της Βάνας. Παράλληλα, αποφασίζει να πάρει με το μέρος του τον Οδυσσέα και να τον κάνει να μαρτυρήσει πού είναι το στικάκι, χωρίς να βασίζεται στη βοήθεια της Δάφνης και του Αντρέα. Η Δάφνη πανικοβάλλεται όταν αστυνομικοί παίρνουν τον Αντρέα για ανάκριση, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Η υπεύθυνη της Πρόνοιας ενημερώνει για την εξαφάνιση του Οδυσσέα. Η Κρίστη λέει στην Έλσα πως τώρα πια είναι σίγουρη πως θέλει να παντρευτεί τον Άλκη. Παράλληλα, η Έλσα μοιράζεται το δικός της ζόρι με τον Στέφανο, καθώς νιώθει πως τον ερωτεύεται. Την ίδια ώρα, εκείνος καραδοκεί έξω από το δωμάτιο του Άλκη για να βγάλει μία φωτογραφία, κάτω από την έντονη πίεση του Δήμου. Ο Διαμαντίδης ενημερώνει τον Άλκη πως μετά από την απόπειρα, η δημοτικότητά του ανέβηκε θεαματικά. Όταν όμως εκείνος του λέει πως θα παρατήσει την πολιτική, τον εκβιάζει ακόμα και με τη ζωή του γιου του. Ο Άλκης, για μια ακόμα φορά, νιώθει εγκλωβισμένος. Η Δάφνη βρίσκει καταθέσεις της Βάνας από τον λογαριασμό του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Την ίδια ώρα πληροφορείται για την εξαφάνιση του Οδυσσέα και σοκάρεται. Ο Δημήτρης λέει στον Υπουργό πως άδικα υποπτεύονται τον Αντρέα, αλλά εκείνος καταλαβαίνει πως αρχίζει να ερωτεύεται τη Δάφνη. Η ψυχολογία του Αντρέα κλονίζεται όταν ο Πέτρος του λέει πως δεν μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθεια του Σερέτη. Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα για τη συνάντησή του με τον Μάνο και τη Σοφία. Μία ζαλάδα όμως της Μαρίνας αποπροσανατολίζει την κουβέντα τους.

Ο Κυριάκος, που ελπίζει να είναι έγκυος στο παιδί του, την πιέζει να κάνει εξετάσεις. Η Θεανώ, γοητευμένη από τον Μάνο, αλλά ανυποψίαστη για τον πραγματικό λόγο, που τον συνδέει με τη Σοφία, προτρέπει την κόρη της να προχωρήσει σε σχέση μαζί του. Η αντίδραση της Σοφίας όμως, της προκαλεί κακά προαισθήματα. Η Δάφνη με τον Σερέτη κρύβουν από τον θείο του Οδυσσέα την εξαφάνισή του. Η Έλενα εκφράζει στη Μάρθα το φόβο της πως ο Πέτρος έχει ερωμένη, λέγοντας πως είναι έτοιμη ακόμα και να σκοτώσει για να μην τον χάσει. Η Μάρθα σοκάρεται. Ο Μάνος και η Μαρίνα κανονίζουν τη φυγή τους με προορισμό την Ισπανία. Η Δάφνη σκέφτεται πως ίσως ο Οδυσσέας έχει καταφύγει στο σπίτι του δολοφονημένου θείου του. Ο Στέφανος τρυπώνει στο δωμάτιο του Άλκη παριστάνοντας τον νοσοκόμο, αλλά η Κρίστη τον αντιλαμβάνεται και οργίζεται. Η Εύα πείθει τη Μάρθα να την αναλάβει. Ο Οδυσσέας εξακολουθεί να περιπλανάται στους δρόμους, φοβισμένος. Τα ίχνη dna που βρέθηκαν αποδεικνύουν τη μαρτυρία του κρατουμένου, πως μαζί με τον Αντρέα κρατούσαν κλεισμένη τη Βάνα Δανέζη και τη βασάνιζαν. Η Θεανώ ανοίγει το κλειδωμένο συρτάρι της Σοφίας και βρίσκει τα γράμματα που γράφει στον αδερφό της…