9 μήνες: Η Σύλβια βάζει σκοπό να απομακρύνει την Έλσα από τη ζωή της Κρίστης

9 μήνες

Στις 19:45 στο STAR.

Επεισόδιο 248
Ο Άλκης και η Κρίστη επιστρέφουν σπίτι τους, ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Άννα και η Έλσα ετοιμάζουν ένα όμορφο γαμήλιο τραπέζι και περιμένουν το ζευγάρι να εμφανιστεί, όταν η Έλσα ενημερώνεται πως ο Μάνος βρίσκεται στο κρατητήριο και φεύγει πανικόβλητη. Η Σοφία καλείται ξανά για κατάθεση, με τη Δάφνη να εκφράζει τη σκέψη της πως κι εκείνη είχε κίνητρο να εξαφανίσει τη Μαρίνα από τη ζωή, λόγω του Μάνου. Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα που επιβεβαιώνει πως η απόπειρα εναντίον της Δάφνης δε στήθηκε από τους παιδόφιλους, αλλά από τη Red Swan. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη πως η Μαρίνα δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού τους.

Ο Σερέτης πιέζεται για το στικάκι, και πείθει τον Αντρέα να πάνε μια βόλτα οι δυο τους μαζί με τον Οδυσσέα για να πάρουν πληροφορίες. Ο Κυριάκος ανακρίνεται ξανά από τη Δάφνη, η οποία ορκίζεται πως σύντομα θα βρει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Η Έλσα επισκέπτεται τον Μάνο στο κρατητήριο και λέει πως θα ψάξει στην αποθήκη της Άντρης, μήπως ο Κυριάκος έχει κλείσει εκεί τη μητέρα της. Ο Πέτρος ζητάει βοήθεια από κάποιον παλιό φίλο, ώστε να βρουν τον συμβολαιογράφο που έχει τα στοιχεία σε βάρος του και στη συνέχεια να εξαφανίσουν και τον Νικήτα. Ο Άλκης και η Κρίστη αναρωτιούνται πώς διέρρευσαν οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και αποφασίζουν να κάνουν δηλώσεις στα Μέσα. Η Σύλβια βάζει σκοπό να απομακρύνει την Έλσα από τη ζωή της Κρίστης. Η Εύα βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας, όταν μπαίνει η Ελπίδα και πανικοβάλλεται. Ο Διαμαντίδης και ο Δήμος παρακολουθούν εξοργισμένοι το βίντεο που διοχέτευσαν ο Άλκης και η Κρίστη στα Μέσα, όπου μιλάνε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο να παντρευτούν κρυφά. Ο Μάνος βάλλεται από τύψεις και ενοχές που δεν κατάλαβε τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως η επίθεση κατά της Δάφνης ήταν στημένη και ζητάει πληροφορίες για τον Σερέτη. Η Δάφνη και ο Αντρέας καταθέτουν την αίτηση για την υιοθεσία του Οδυσσέα κι ο Αντρέας αρπάζει την ευκαιρία να πάρει τον μικρό για μια βόλτα οι δυο τους.

Ο Πέτρος βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας και η Εύα, που παρακολουθεί απ’ έξω, σιγουρεύεται πως η σχέση των δυο τους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Σοφία πηγαίνει στο κρατητήριο κάποια φάρμακα του Μάνου, ενώ παράλληλα τον καθησυχάζει πως αργά ή γρήγορα η Μαρίνα θα εμφανιστεί. Ο Κυριάκος βλέπει οράματα με τη Μαρίνα να τον καλεί κοντά του και γεμίζει τύψεις και ενοχές. Ο Διαμαντίδης και ο Δήμος σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους σχετικά με τον Άλκη και αποφασίζουν να πάνε με τα νερά του. Ο Δημήτρης αιφνιδιάζει τη Δάφνη, καθώς πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα και της ζητάει λεπτομέρειες για να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ του σχετικά με τη δράση της Red Swan. Η Δάφνη τον αντιμετωπίζει με έντονη καχυποψία…