9 μήνες: Όλες οι εξελίξεις

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 256
Η Κρίστη έρχεται σε άβολη θέση όταν η δημοσιογράφος τής επιτίθεται, λέγοντας πως πίσω από το φιλανθρωπικό της προσωπείο, κρύβεται υστεροβουλία για να προωθήσει το καινούργιο της CD. Ο Αντρέας επικοινωνεί με τον Δημήτρη και επιμένει να μάθει το λόγο που γύρισε στην Ελλάδα. Ο Κυριάκος οδηγεί μέσα στη νύχτα, χωρίς να έχει αντιληφθεί την αστυνομία που τον παρακολουθεί. Η Κρίστη ανακοινώνει πως θα αποσύρει από το νέο της CD το τραγούδι που έγραψε για τα ορφανά. Ο Κίμωνας, που παρακολουθεί τη συνέντευξη, χαίρεται με την απόφασή της, και συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Ο Αντρέας σοκάρεται όταν ο Δημήτρης ομολογεί πως ήθελε να τον εκδικηθεί για τη Ντέμη, καθώς κι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν είχαν σχέση. Την τηλεφωνική τους συνομιλία διακόπτει η άφιξη της Δάφνης στη Δίωξη, που απορεί στο άκουσμα του ονόματος αυτής της γυναίκας. Ο Κυριάκος καταλήγει σ’ ένα απόμερο σημείο και σκάβει στο χώμα.

Η Έλσα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως η μητέρα της έχει πεθάνει και ο Μάνος τής υπόσχεται να την πάει στη λίμνη για να την αποχαιρετήσει. Η Δάφνη ακούει έκπληκτη τον Αντρέα να της λέει πως ο Δημήτρης ήρθε στην Κύπρο για να τον εκδικηθεί για τη Ντέμη, μια παλιά του σχέση, που εξαιτίας του χωρισμού τους άρχισε το ποτό και ένα βράδυ, που οδηγούσε υπό την επήρεια του αλκοόλ, τράκαρε και έμεινε ανάπηρη. Η Εύα λέει στη Μάρθα πως η Έλενα έχει μέσα της πολύ μίσος και πρέπει όλοι τους να είναι προετοιμασμένοι για τις δύσκολες μέρες, που θα ζήσουν εξαιτίας της. Η Έλενα προσπαθεί να παρασύρει πάλι ερωτικά τον Πέτρο, αλλά όταν εκείνος αντιστέκεται, οργίζεται, λέγοντας πως δε θα τον ξαναχάσει, παρά μόνο πεθαμένο. Η Μάρθα ξαφνιάζεται με την Εύα που της λέει πως η μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά ο Πέτρος είναι εκείνη. Οι αστυνομικοί δίνουν σήμα για να έρθουν ενισχύσεις στο σημείο που βρίσκονται, καθώς ο Κυριάκος σκάβει μάλλον για να ξεθάψει το πτώμα της Μαρίνας.

Η Νεφέλη ενθουσιάζεται με την άφιξή της στην Κύπρο. Η Σοφία της ζητάει να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να μπορέσει να τη φέρει μόνιμα εκεί. Ο Στέφανος πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου κι εκείνος τον αφήνει μόνο με την Έλσα. Ο Οδυσσέας ανακοινώνει στον Αντρέα πως θα γυρίσει πίσω στο Ίδρυμα. Ο Κυριάκος φεύγει από το σημείο και η αστυνομία δίνει οδηγίες να ψάξουν στον λάκκο που έσκαψε. Η Κρίστη οργίζεται με τον Άλκη, που αντί να παρακολουθήσει τη συνέντευξή της, τον είχε πάρει ο ύπνος. Ο Δήμος στέλνει στην Άννα ένα πανέμορφο περιδέραιο και την καλεί σε δείπνο. Η Άννα νιώθει πως αρχίζει να τον ερωτεύεται…