9 μήνες: Όλες οι εξελίξεις!

Στις 17:45 στον ΑΝΤ1.

Επεισόδιο 234
Η Μαρίνα προσπαθεί να προετοιμάσει την Έλσα για την απουσία της. Ο Αντρέας δεν καταφέρνει να πείσει τον Σερέτη πως δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο της Βάνας. Η Δάφνη πιέζει τον Οδυσσέα να θυμηθεί κάποιο γεγονός σχετικά με τον δολοφονημένο θείο του, για να μπορέσει να τον έχει κι άλλο υπό προστασία. Ο μικρός δείχνει φοβισμένος. Ο Άλκης ανακουφίζεται όταν η Κρίστη του λέει πως εξακολουθεί να τον αγαπάει. Η Ηρώ προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Διαμαντίδη τις συνθήκες τραυματισμού του Άλκη. Η ραδιοφωνική εκπομπή του Μάνου, που μοιάζει με αποχαιρετισμό, προκαλεί ερωτηματικά τόσο στον διευθυντή του σταθμού, όσο και στους ακροατές. Η Μαρίνα ψάχνει πιθανούς προορισμούς και εισιτήρια για την καινούργια της ζωή. Η Εύα ωστόσο εκφράζει την υποψία της πως γύρισε ξανά στον Μάνο.

Η Θεανώ βλέπει την κλειδωμένη ατζέντα της Σοφίας και προβληματίζεται. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Κύπρο και λέει στον Αντρέα πως θα τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με τη δολοφονία της Βάνας. Ο Άλκης υπόσχεται στην Κρίστη πως θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την επιχείρηση και την οικογένειά τους κι εκείνη δέχεται τελικά να παντρευτούν. Ο Στέφανος απολογείται στην Έλσα για τη συμπεριφορά του. Ο Πέτρος ζητάει από την Εύα να μείνει έξω από τη ζωή όλων τους. Στα πλαίσια του σχεδίου τους να αποπροσανατολίσουν τον Κυριάκο, η Μαρίνα ζητάει από τον Μάνο να προσποιηθεί πως έχει σχέση με τη Σοφία. Η Θεανώ, πιστεύοντας πως το κλειδωμένο έπιπλο κρύβει αντικαταθλιπτικά χάπια, καθώς η Σοφία έκανε χρήση στο παρελθόν, τής ζητάει το λόγο. Η Κρίστη μιλάει με γρίφους στην Ηρώ για την απόφαση του Άλκη να εγκαταλείψει την πολιτική. Ο Στέφανος παραφυλάει για να τραβήξει αποκλειστική φωτογραφία του τραυματισμένου Άλκη. Ο άντρας με το μπρελόκ συγχαίρει τον Διαμαντίδη για τη δήθεν απόπειρα κατά του Άλκη, καθώς μετά απ’ αυτή, η δημοτικότητά του έφτασε στα ύψη. Ο θείος προσπαθεί να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον Οδυσσέα, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Ο Μάνος καλεί τη Σοφία σε γεύμα, μαζί με τη μητέρα της. Ένας κρατούμενος, μέλος των αντρών, που βασάνιζαν τη Βάνα, ζητάει να μιλήσει με τον διευθυντή των φυλακών.

Ο Οδυσσέας βάζει μπροστά το σχέδιό του να δραπετεύσει από το χώρο όπου φυλάσσεται, ενώ την ίδια ώρα η συμμορία καταστρώνει το σχέδιο απαγωγής του. Η αστυνομία ψάχνει για αποτυπώματα του Αντρέα στο χώρο όπου κρατούνταν η Βάνα. Η Δάφνη ψάχνει τους λογαριασμούς της Βάνας για να δει αν οι καταθέσεις της προέρχονταν από κάποιο μέλος της Red Swan. Ο Μάνος φτάνει στο σημείο, που βρίσκεται ο Κυριάκος και αγκαλιάζει τη Σοφία προκαλώντας το βλέμμα του. Ο γυναικολόγος της Μαρίνας την αποτρέπει να ταξιδέψει με αεροπλάνο καθώς ο αιματοκρίτης της είναι χαμηλός. Ο Οδυσσέας προφασίζεται αδιαθεσία. Ο Μάνος νιώθει άβολα με τις ερωτήσεις της Θεανώς για τη ζωή του και παραξενεύεται ακόμα περισσότερο με την αντίδραση της Σοφίας όταν η μητέρα της αναφέρεται στο θάνατο του Νικόλα…