9 μήνες: Οι πυροβολισμοί τον κάνουν να πέσει αιμόφυρτος…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 232
Παρά το εξονυχιστικό ψάξιμο, ο Χρήστος καταλαβαίνει πως ο θάνατος του αδερφού της Σοφίας δε σχετίζεται με το δυστύχημα που προκάλεσε ο Μάνος. Ο Μάνος λέει στη Σοφία πως τα ξαναβρήκε με την κόρη του κι εκείνη καταστρώνει πιο δραστικά σχέδια εξόντωσής του. Ο Κίμωνας δίνει στην Κρίστη αδημοσίευτα ποιήματά του και την εξουσιοδοτεί να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Παρά την έντονη έλξη που υποβόσκει, η Κρίστη νιώθει πως η συνάντησή τους μοιάζει περισσότερο με αποχαιρετισμό και προσπαθεί να τον καταλάβει. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Αντρέα για τις έρευνές του, βεβαιώνοντάς τον πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά του. Το ηθικό του Αντρέα αναπτερώνεται, ωστόσο ο Δημήτρης μονολογεί πως αν ανακαλύψει συμμετοχή του στο φόνο της Βάνας, θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή.

Η Έλενα τρομάζει όταν βλέπει την Εύα. Εκείνη την καθησυχάζει πως ήρθε για να ζητήσει συγνώμη, αλλά της εφιστά την προσοχή να μην εμπιστεύεται τον Πέτρο, γιατί δεν είναι πιστός. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας. Μην μπορώντας και οι δύο να αντισταθούν άλλο στα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αποφασίζουν να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο αρχηγός της συμμορίας λέει στον θείο του Οδυσσέα να επικοινωνήσει με την Πρόνοια και να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού. Την ίδια ώρα, η Δάφνη βρίσκεται στο χώρο που φυλάσσεται ο μικρός και του υπόσχεται μια ζωή μαζί και ελεύθερη. Ο Μάνος ετοιμάζεται για το ραντεβού του με τη Σοφία, όταν η Μαρίνα του χτυπάει το κουδούνι. Παράλληλα και η Σοφία ξαφνιάζεται με την αιφνιδιαστική άφιξη της μητέρας της. Ο Μάνος ακούει εμβρόντητος τη Μαρίνα να του λέει ότι κυοφορεί το παιδί τους. Δύο άντρες παρακολουθούν το γραφείο του Άλκη μέσα από το αυτοκίνητό τους, όταν φτάνει ο Διαμαντίδης. Ο Μάνος και η Μαρίνα καταστρώνουν το σχέδιο φυγής τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, για να χαρούνε την εγκυμοσύνη, ενώ αποφασίζουν να το κρατήσουν κρυφό και από την Έλσα.

Την ίδια ώρα, η Έλσα που ετοιμάζεται να συναντήσει τα παιδιά του σεμιναρίου και τον Στέφανο, λέει στον Κυριάκο πως τον τελευταίο καιρό βλέπει τη Μαρίνα κλεισμένη στον εαυτό της. Η Σοφία φρικάρει με την εισβολή της Θεανώς, αλλά εκείνη επιμένει να μάθει τι της συμβαίνει. Ο Σερέτης ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα για την εμφάνιση ενός θείου του Οδυσσέα, που ζητάει την επιμέλειά του. Η Δάφνη αντιδράει έντονα, αλλά ο Αντρέας που πνίγεται με το δικό του πρόβλημα σχετικά με τη Βάνα, δε συμμερίζεται την ανησυχία της. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ετοιμάζεται για το ραντεβού του με τον θείο της Βάνας, για να μάθει λεπτομέρειες για την εξαφάνισή της. Η Κρίστη διαβάζει βουρκωμένη τους στίχους του Κίμωνα, καθώς αγγίζουν πολύ την καρδιά της. Η Ηρώ κρυφακούει τη συζήτηση του Διαμαντίδη με τον Άλκη για την αυτοκτονία του Νεοκλέους και υποψιάζεται πως έχουν σχέση με το θάνατό του. Ο Διαμαντίδης φεύγει από το γραφείο του Άλκη. Ακολουθεί ο Άλκης, μόνος του, όταν πέφτει αιμόφυρτος από πυροβολισμούς…