9 μήνες: Οι άντρες και τα σκυλιά ξεθάβουν ένα πτώμα

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 212
Ο Πέτρος καλωσορίζει την Έλενα στο σπίτι του. Μία φωτογραφία της Εύας την τρομάζει και ο Πέτρος την καθησυχάζει πως από ‘δω και πέρα, η Εύα δεν αποτελεί απειλή για κανέναν. Την ίδια ώρα, η Εύα παρακαλεί να μην της κάνουν άλλες ενέσεις. Ο Άλκης φτάνει στο σπίτι της Κρίστης και αντικρίζει για πρώτη φορά το παιδί του. Μία μεγάλη γιορτή γίνεται για το καλωσόρισμα του μωρού, με την Κρίστη, τον Άλκη και την Άννα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Σοφία μπαίνει στο δωμάτιο του Μάνου και συστήνεται ως η γιατρός που θα τον αναλάβει. Στις φυλακές, ένας φύλακας βρίσκει τον Βίκτωρα νεκρό. Ο Χρήστος καλωσορίζει τη Σοφία, ωστόσο την προειδοποιεί πως ο Μάνος είναι πολύ δύσκολος ασθενής. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φεύγουν ικανοποιημένοι από το σπίτι της Κρίστης. Τη χαρά τους όμως επισκιάζει το μήνυμα του Σερέτη, πως ο Βίκτωρας Αλεξιάδης αυτοκτόνησε. Δύο άντρες παίρνουν εντολή να πάνε σ’ ένα συγκεκριμένο μέρος για να ξεθάψουν ένα «πακέτο».

Η Κρίστη ζει στιγμές ευτυχίας με το μωρό της και δέχεται τις συμβουλές της Άννας. Η Μαρίνα εκφράζει την ανησυχία της στον Κυριάκο πως, αν ο Μάνος πεθάνει, η Έλσα θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Εκείνος την καθησυχάζει λέγοντας πως θα είναι πάντα δίπλα της ως πατέρας, αλλά αν ο Μάνος ζήσει και η ίδια δεν κρατήσει την υπόσχεσή της, θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Την ίδια ώρα, η Έλσα βγάζει την απόγνωσή της, αφού πιστεύει πως για την κατάσταση του Μάνου ευθύνεται η μητέρα της. Ο Χρήστος πιέζει τη Σοφία να εφαρμόσει στον Μάνο μία πειραματική θεραπεία. Ο Σερέτης κι ο Αντρέας βλέπουν την αυτοκτονία του Βίκτωρα με χαλαρότητα, αλλά η Δάφνη δείχνει ανήσυχη. Ο Χρήστος αναγκάζεται να πει στην Έλσα πως το μόσχευμα που έδωσε στον Μάνο ήταν μολυσμένο κι εκείνη γεμίζει ενοχές που ο πατέρας της βρίσκεται τόσο κοντά στον θάνατο εξαιτίας της. Η Σοφία, από την άλλη, τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος ξυπνάει από έναν τρομερό εφιάλτη με το τροχαίο που είχε προκαλέσει και είχε στοιχίσει τη ζωή από έναν άνθρωπο, τον οποίο και εγκατέλειψε, και θεωρεί το όνειρο ως κακό οιωνό. Οι άντρες και τα σκυλιά ξεθάβουν ένα πτώμα. Ο Πέτρος νιώθει απόγνωση με την Έλενα που πιστεύει πως μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν και τηλεφωνεί στη Μάρθα για βοήθεια. Η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στη Σοφία και τον Μάνο γοητεύει και τις δύο μεριές και ο Μάνος υπόσχεται πως θα είναι ο πιο υπάκουος ασθενής. Ο Αντρέας σχεδιάζει το ταξίδι στη Βενετία, αλλά η Δάφνη είναι έντονα ανήσυχη με την αυτοκτονία του Βίκτωρα. Η Μαρίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Μάνου και αντιλαμβάνεται το φλερτ ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Σοφία. Όταν ο Μάνος της ζητάει να μην ξανάρθει γιατί η παρουσία της του κάνει κακό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της…