9 μήνες: Ο Μάνος λαμβάνει μια ανθροδέσμη με ένα απειλητικό σημείωμα…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 217
Ο Μάνος χαροπαλεύει, αλλά η Σοφία δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα του δώσει τη χαριστική βολή. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα και η Έλσα περιμένουν με αγωνία την κατάληξη. Την τελευταία στιγμή, η Σοφία αλλάζει γνώμη και τον σώζει, δίνοντάς του το φιλί της ζωής. Η Δάφνη λέει στον Σερέτη όλη την ιστορία με τον Αχιλλέα, βεβαιώνοντάς τον πως ο Αντρέας τον πυροβόλησε για να τη σώσει. Εκείνος όμως δεν την πιστεύει. Η Δάφνη τρελαίνεται και προσπαθεί να ανακτήσει τα σβησμένα mail, που φανέρωναν την μπλόφα του Αχιλλέα πως είναι ο πατέρας της, αλλά και το σημείο συνάντησής τους. Ο Αντρέας από την άλλη, μέσα από το κελί του, εκλιπαρεί τον Πέτρο να πείσει τη Δάφνη να μη φανερώσει το συμβάν, γιατί θα βρεθεί και η ίδια υπόλογη απέναντι στη Δικαιοσύνη. Ο Άλκης ενημερώνει την Κρίστη για την πρόταση του Διαμαντίδη να τους παντρέψει. Εκείνη αρχικά αντιδράει, αλλά στο τέλος συμβιβάζεται με την ιδέα, με τον όρο να είναι νονά η Έλσα, όπως έχουν συμφωνήσει.

Ο Οδυσσέας περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι της Μάρθας. Η καθημερινή συναναστροφή του όμως με την Ελπίδα, δημιουργεί και στους δύο προβλήματα, που η Άννα προσπαθεί να λύσει. Η Έλενα συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να προσεγγίσει τον Πέτρο και ζητάει τις συμβουλές της Μάρθας. Η Εύα αρχίζει να αποδέχεται την ιδέα πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα στην κλινική. Η Δάφνη επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή και τρομοκρατείται όταν βλέπει πως οι υπόλοιποι κρατούμενοι είναι πολύ εχθρικοί απέναντί του. Ο Κυριάκος, η Μαρίνα και η Έλσα λένε το τελευταίο «αντίο» στην Άντρη στο νεκροταφείο της Πάφου. Η Μάρθα προσπαθεί να ανακαλύψει την κλινική που βρίσκεται η Εύα. Το φλερτ ανάμεσα στον Άλκη και την Ηρώ είναι διάχυτο και δε χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται ερωτικά, μεταξύ των πολιτικών συναντήσεων και της προετοιμασίας του γάμου. Η Κρίστη όμως που διαβάζει μία συνέντευξή της σε κάποιο περιοδικό, θυμώνει που ο δημοσιογράφος έχει παραποιήσει τα λεγόμενά της και αποφασίζει να πάει στο γραφείο του. Ο Οδυσσέας παρακαλεί τη Δάφνη να γυρίσουν σπίτι τους και ζητάει επίμονα τον Αντρέα, που του λείπει πολύ.

Η Δάφνη νιώθει εγκλωβισμένη. Ο Αντρέας δέχεται απειλητικά σημειώματα μέσα στο κελί του από τους άλλους κρατούμενους. Ο Πέτρος ζητάει από τον Σερέτη να πιστέψει τη Δάφνη και να της δώσει ελαφρυντικά. Εκείνος αρνείται. Τότε, ο Πέτρος αναγκάζεται να τον στριμώξει λέγοντας πως αν δεν ήταν η Δάφνη και ο Αντρέας, θα ήταν ήδη νεκρός, σύμφωνα με το σχέδιο του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Ο Μάνος ετοιμάζεται να επιστρέψει σπίτι του. Όταν αντιλαμβάνεται την ψυχρή συμπεριφορά της Σοφίας απέναντί του, προβληματίζεται, αλλά μία ανθοδέσμη που θα λάβει, μαζί με ένα απειλητικό σημείωμα, τον αποσυντονίζει και ψάχνει να βρει τον αποστολέα. Η Μάρθα καταφέρνει να βρει την κλινική της Εύας και την επισκέπτεται. Ένας μυστηριώδης άντρας, φτάνει στην Κύπρο, με αποστολή να ανακαλύψει τι σκοτεινό βρίσκεται μέσα στην Αστυνομία…