9 μήνες: Ο Άλκης τρελαίνεται όταν το παιδί εξαφανίζεται…

9 μήνες

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «9 μήνες». Τι θα δούμε σήμερα στις 17:45 στο STAR.

9 μήνες – 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 297

Ο Στέφανος λέει στην Έλσα πως θα βρει την Ξένια, τη φίλη του που κατά το παρελθόν είχε πάθει κακό από τη Σύλβια, για να μιλήσει στην Κρίστη. Την ίδια ώρα, η Σύλβια κανονίζει μια μεγάλη συναυλία για την Κρίστη στην Ελλάδα. Η Δάφνη πιέζει τον Αντρέα να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και η Ελίζα προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί τους. Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως ο Φοίβος θα γυρίσει στην Κύπρο. Η Μάρθα για πρώτη φορά σκέφτεται πως η παρουσία του θα τη βοηθήσει. Ο Άλκης παρακολουθεί από την κάμερα την Κρίστη με τον Κίμωνα και τρελαίνεται από ζήλια αλλά και επιθυμία για τη χειρότερη εκδίκηση. Η Ξένια βρίσκεται στο Λονδίνο, οπότε η ευκαιρία να πείσει κάποιος την Κρίστη για την ψύχωση της Σύλβιας, χάνεται. Η Έλσα απελπίζεται που δεν ξέρει πώς να προστατεύσει τη φίλη της.

Η Στέλλα ζητάει άδεια δύο ημερών από την Κρίστη για ένα δήθεν σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Η Δάφνη ζητάει από τον Δημήτρη χρόνο για να ξεμπλέξει τα συναισθήματά της τόσο απέναντι στον Αντρέα όσο και στον ίδιο. Η Ηρώ αιφνιδιάζεται με την εμφάνιση του Διαμαντίδη στο δρόμο της. Η Σοφία ξυπνάει αλλά ο Μάνος δε βρίσκεται στο δωμάτιο. Ο Αντρέας εξασκείται με την Ελίζα όταν έρχεται ο Δημήτρης και του ζητάει να μιλήσουν. Ο Μάνος υποδέχεται τη Σοφία στον κήπο του ξενώνα με ένα υπέροχο πρωινό. Η Σοφία μαγεύεται. Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως δυστυχώς είναι αναγκασμένος να καταθέσει στοιχεία στη δίκη του Πέτρου που δε θα είναι ευνοϊκά για εκείνον. Η Σοφία σοκάρεται όταν ο Μάνος την αφήνει μόνη της στον ξενώνα και φεύγει. Ο Δημήτρης απολογείται στον Αντρέα που του έκρυψε μαζί με τη Δάφνη την υπόθεση Δημητρίου. Ο Αντρέας όμως, που γνωρίζει και τις άλλες αλήθειες για την πραγματική ταυτότητα του Δημήτρη, ξεσπάει. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να του πει πως είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη.

Η Δάφνη βρίσκει τον φύλακα, που φρουρούσε το κελί του Βίκτωρα Αλεξιάδη και του ζητάει να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα που εκείνος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Δημήτρη και δίνουν ραντεβού στη Δίωξη. Ο Μάνος αλλάζει τις κλειδαριές του σπιτιού του. Η Έλσα ξεσπάει πάνω του, που φέρθηκε σκάρτα στη Σοφία και του λέει πως και η Μαρίνα μπορεί να εξαφανίστηκε εξαιτίας του. Η Σοφία επιστρέφει σπίτι της, γεμάτη απόγνωση και ερωτηματικά για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Μάνος. Ο Άλκης τηλεφωνεί στην Κρίστη και την παρακαλεί να πάει έστω και για λίγο στο πάρκο γιατί θέλει να δει το παιδί. Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα πως τελικά αποφάσισε να καταγγείλει τον Δημοσθένους για τον βιασμό της. Η Μάρθα, επιτέλους, νιώθει πως ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Η Κρίστη περιμένει τον Άλκη στο πάρκο. Ένα τηλεφώνημα όμως από την εταιρεία διοργάνωσης της συναυλίας στην Ελλάδα, αποσπά την προσοχή της από τον Φαίδωνα. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Άλκης και τρελαίνεται όταν η Κρίστη του λέει πως το παιδί εξαφανίστηκε από το σημείο που τον είχε αφήσει…