9 μήνες: Η Εύα καταστρώνει το σατανικό σχέδιο να…

Στις 17:45

Επεισόδιο 236
Η Κρίστη απογοητεύεται όταν ο Άλκης της λέει πως δεν μπορεί τελικά να παρατήσει την πολιτική, αλλά πείθεται για τους σκοπούς του και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Η Δάφνη βρίσκεται στο σπίτι του θείου του Οδυσσέα ψάχνοντας για το παιδί, όταν ο Σερέτης την ενημερώνει για τη μαρτυρία του μπράβου που καταδεικνύουν τον Αντρέα ως απαγωγέα της Βάνας. Η Σοφία προσπαθεί να παρασύρει τον Μάνο σε ερωτικό παιχνίδι, αλλά δε βρίσκει ανταπόκριση και φεύγει οργισμένη. Η Μάρθα παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και του ζητάει να κάνει λίγο υπομονή για να μπορέσουν να είναι μαζί. Ο Πέτρος λέει στον Αντρέα πως την έχει άσχημα αφού κατηγορείται για δύο εγκλήματα, του Αχιλλέα και ενδεχομένως τον φόνο της Βάνας. Ο Κυριάκος αποφασίζει να μην αποκαλύψει ακόμα στη Μαρίνα πως είναι γόνιμος.

Η Ηρώ ξαφνιάζεται όταν ο Άλκης την ενημερώνει πως ο γάμος του με την Κρίστη θα γίνει κανονικά. Παράλληλα εκφράζουν και οι δύο τον προβληματισμό τους για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Η Έλσα συναντιέται με τον Στέφανο. Μία εκ βαθέων εξομολόγηση από την πλευρά του, τους φέρνει πιο κοντά, με την Έλσα να αφήνεται στο φιλί του. Η Θεανώ αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον γιο της. Ο Κυριάκος βρίσκει στο internet τις αναζητήσεις της Μαρίνας για πτήσεις εξωτερικού. Ο Οδυσσέας φτάνει στο σπίτι της Δάφνης και του Αντρέα. Βλέποντας όμως απ’ έξω το περιπολικό, αλλάζει πορεία προσπαθώντας να βρει το δρόμο για το σπίτι του θείου του. Ο Υπουργός πιέζει τον Δημήτρη να βρει στοιχεία που αφορούν στην απαγωγή της Βάνας από τον Αντρέα. Ο Αντρέας αρνείται να απολογηθεί για την υπόθεση της Δανέζη και ξαναγυρίζει στο κελί του καταρρακωμένος. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Κυριάκος είδε την αναζήτησή της για αεροπορικά εισιτήρια και του λέει πως ήθελε να του κάνει ένα ταξίδι έκπληξη. Το ηθικό του Κυριάκου αναπτερώνεται ξανά.

Η Θεανώ αντιλαμβάνεται πως ο άντρας στον οποίο αναφέρεται η Σοφία στα γράμματά της είναι ο Μάνος. Η Εύα καταστρώνει το σατανικό σχέδιο να οδηγήσει την Έλενα στο να σκοτώσει τον Πέτρο. Ο Πέτρος συμβουλεύει τη Δάφνη να ψάξει να βρει τον δολοφόνο της Βάνας, πριν από τη δίκη για τον φόνο του Αχιλλέα. Την ίδια ώρα και ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τον Υπουργό πως δεν είναι ο Αντρέας ο δολοφόνος. Η Κρίστη σκέφτεται το σχέδιο που καταστρώνουν με τον Άλκη για τον γάμο τους, αλλά στο μυαλό της υπάρχει ο Κίμωνας. Η Σοφία αναγκάζεται να πει στη Θεανώ πως σκοπεύει να σκοτώσει τον Μάνο. Η Μαρίνα κι ο Μάνος ανυπομονούν για τη φυγή τους. Η Σοφία ξαφνιάζεται όταν η Θεανώ της λέει πως θα τη βοηθήσει να σκοτώσουν τον Μάνο…