9 μήνες: Η Δάφνη διασχίζει αφηρημένη τον δρόμο για το σπίτι της Μάρθας, όταν ένα φορτηγό έρχεται κατά πάνω της…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 258
Ο Μάνος εκφράζει στη Μάρθα την οργή του, που δεν κατάφερε να σκοτώσει ο ίδιος τον Κυριάκο, πριν προλάβει εκείνος να τους γεμίσει με τον πόνο της εξαφάνισης της Μαρίνας. Η Θεανώ, που διαβάζει την είδηση του θανάτου του Κυριάκου, πείθει τη Σοφία πως εκείνος τη σκότωσε. Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο τη βεβαιότητά του πως η Red Swan συνεχίζει τη δράση της και μετά από τον θάνατο του Βίκτωρα και την πεποίθησή του πως ο Αλεξιάδης δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή. Ο Δημήτρης απορεί με τη Δάφνη, που δεν εμπιστεύτηκε τον Αντρέα στο θέμα της Ντέμης και ζητάει πληροφορίες από εκείνον. Η Δάφνη τον αντικρούει και οι δυο τους καταλήγουν ξανά σε ρήξη. Ο Στέφανος ενημερώνει την Κρίστη για τον θάνατο του Κυριάκου. Ο Άλκης, υπό την επήρεια κοκαΐνης, διώχνει κακήν κακώς τον δημοσιογράφο που έρχεται για να του πάρει μία προγραμματισμένη συνέντευξη. Η Ηρώ σοκάρεται με τη συμπεριφορά του Άλκη, καθώς θα μαθευτεί σε όλα τα Μέσα και θα κάνει κακό στην εικόνα του. Ο Μάνος ζητάει από τη Σοφία να βρεθούν. Η Νεφέλη, που την ακούει, παραξενεύεται που η μητέρα της διατηρεί τόσο στενή σχέση με ασθενή της και αντιδράει.

Η Κρίστη με τον Στέφανο πηγαίνουν να συμπαρασταθούν στην Έλσα, ενώ η Σύλβια, που μένει πίσω, κυριεύεται από έντονη ζήλια και οργή. Ο Σερέτης δίνει στη Δάφνη ένα δώρο για τον Οδυσσέα, σαν συγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντί του. Η Δάφνη κάμπτεται και του ζητάει να μεσολαβήσει ώστε να κριθούν κατάλληλοι για την υιοθεσία του παιδιού. Ο Σερέτης δεσμεύεται να το κάνει. Η Μάρθα παραξενεύεται με την επιμονή της Εύας να βλέπει εκείνη και τον Πέτρο σαν το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα αφήνεται στην αγκαλιά της Κρίστης και θρηνεί για τη μητέρα της, εκφράζοντας το μίσος της για τον Κυριάκο. Ο Μάνος βρίσκει παρηγοριά στην παρέα της Σοφίας. Η Δάφνη διασχίζει αφηρημένη τον δρόμο για το σπίτι της Μάρθας, όταν ένα φορτηγό έρχεται κατά πάνω της. Την ίδια στιγμή, η Εύα που μόλις βγαίνει από τη Μάρθα, ορμάει πάνω στη Δάφνη και τη σώζει, ενώ η ίδια τραυματίζεται. Ο Αντρέας μοιράζεται και με τον Σερέτη τις σκέψεις του για τη Red Swan και τις συνθήκες θανάτου του Βίκτωρα κι εκείνος δεσμεύεται να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα. Ο Κίμωνας φτάνει στο σπίτι της Κρίστης για να της δώσει τους στίχους που έγραψε, αλλά τη βλέπει αγκαλιασμένη με τον Άλκη και φεύγει απογοητευμένος. Ο Πέτρος φτάνει στο νοσοκομείο, που μεταφέρθηκε η Εύα και συναντιέται με τη Μάρθα, που του λέει την απόφασή της να συνεχίσουν τη σχέση τους κρυφά από όλους. Η Δάφνη ενημερώνεται για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής, που δείχνουν πως ο Κυριάκος υπέστη έμφραγμα καθώς οδηγούσε. Τώρα, η σκέψη της ταυτίζεται με του Αντρέα, που δεν πιστεύει πως ο Κυριάκος αυτοκτόνησε από τις τύψεις που σκότωσε τη Μαρίνα, ενώ αντίθετα ίσως δεν ευθύνεται καν για την εξαφάνισή της.

Η Νεφέλη ξεσπάει στη Σοφία για τον Ραζή και η Σοφία ζητάει τη βοήθεια της μητέρας της για να γυρίσει τη μικρή στην Αθήνα. Η Έλσα ενημερώνεται για τις συνθήκες θανάτου του Κυριάκου και η ελπίδα πως η μητέρα της ίσως ζει, αναπτερώνεται. Η Μάρθα συμβουλεύει τη Δάφνη να πει στον Αντρέα για τη συνομιλία της με τον Δημήτρη σχετικά με τη Ντέμη. Ο Άλκης τρελαίνεται όταν διαβάζει τίτλους με καθόλου κολακευτικά λόγια γι’ αυτόν, που αναφέρονται στη συμπεριφορά του απέναντι στον δημοσιογράφο, ενώ η Κρίστη προσπαθεί να τον κάνει να μη δίνει τόση σημασία. Η απογοήτευση, που βίωσε ο Κίμωνας βλέποντας την Κρίστη αγκαλιά με τον Άλκη, ξυπνάει μέσα του μνήμες από σχέσεις του παρελθόντος…