2 Broke Girls: Πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο με γκεστ σταρ την Κιμ Καρντάσιαν

2 Broke Girls

Ο 4ος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς «2 Broke Girls» κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ( και κάθε Σάββατο) στις 16:45, όπου τα δύο άφραγκα κορίτσια συναντούν την υπέρλαμπρη Κιμ Καρντάσιαν!

Στο 1ο επεισόδιο του κύκλου, ένας τηλεοπτικός παραγωγός εμφανίζεται και προτείνει να γυριστούν σκηνές του reality με τις αδελφές Καρντάσιαν στο μαγαζί της Μαξ και της Κάρολαϊν. Την τελευταία στιγμή όμως, το ξανασκέφτεται και αλλάζει γνώμη. Η Καρολάιν αναγκάζεται να αλλάξει ριζικά τα σχέδιά της. Στο τέλος ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν κάνει την εμφάνισή της στο κατάστημα, αγοράζει το τελευταίο cupcake, αφήνει 100 δολάρια φιλοδώρημα και υπόσχεται στις δύο φίλες να «ανεβάσει» στα social media τα cupcakes τους, την καλύτερη διαφήμιση, που θα μπορούσαν να έχουν…

[dfp_ads id=236982]

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Κιμ Καρντάσιαν κάνει γκεστ εμφάνιση σε μία σειρά «Έχω ασχοληθεί λίγο με την υποκριτική ξανά, δεν είναι η δουλειά μου, δεν είναι συνήθως αυτό που κάνω.  Είναι πάντα ωραίο να κάνεις κάτι νέο και διασκεδαστικό. Άλλωστε είμαι fan της συγκεκριμένης σειράς, τη βρίσκω σούπερ χαριτωμένη».

Στη σειρά ο χαρακτήρας της Μαξ (Κατ Ντένιγκς)  ισχυρίζεται ότι δεν της αρέσει το reality show με την οικογένεια Καρντάσιαν αλλά στην πραγματικότητα οι πρωταγωνίστριες του «2 Broke Girls» Κατ Ντένιγκς και Μπεθ Μπερς, δηλώνουν φανατικές των Καρντάσιανς!

2brokegirls1 2brokegirls2

«Νομίζω ότι είμαι ένα μείγμα ανάμεσα στην Κιμ και την Κορτνεϊ», δήλωσε η Μπεθ Μπερς ενώ η Κατ Ντένινγκς ως Μαξ λέει στην Κιμ Καρντάσιαν «Πονάει και μόνο, που την κοιτάς. Κιμ, περίμενε, νομίζεις ότι η μαμά σου θα με υιοθετούσε;».

Ο παραγωγός της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ δήλωσε για το συγκεκριμένο επεισόδιο «Είναι λογικό για μας να κάνουμε ένα επεισόδιο για το τι σημαίνουν 22 εκατομμύρια tweets για μια επιχείρηση. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ακριβώς το ίδιο επεισόδιο χωρίς την Κιμ Καρντάσιαν αλλά η παρουσία της ήταν, αυτό που λέμε, το κερασάκι στην τούρτα».

Επίσης είπε για την Κιμ Καρντάσιαν και τη συνεργασία τους:« Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και έκανε πολλά αστεία, σχετικά με τη διάσημη οικογένειά της».

Δείτε το τρέιλερ του νέου 4ου κύκλου της κωμικής σειράς του Star: