Ζόρικα Επαγγέλματα: Πρεμιέρα απόψε για τον Σπύρο Σούλη

Διαβάστε όλα όσα θα βλέπουμε στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σας αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα… ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί!

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά; Πώς ζουν και πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά τους; Τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται και ο κίνδυνος κάποιες φορές υπερβαίνει τη λογική! 

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και… «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!

Στο πρώτο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως εναερίτης επισκευαστής μετεωρολογικού ιστού! Ανεβαίνει σε ύψος ιστούς 100 μέτρων, και συνοδεύει έναν ειδικό εναερίτη ο οποίος προσπαθεί να επιδιορθώσει το ανεμόμετρο που καταστράφηκε από κεραυνό. Η κατακόρυφη ανάβαση μέχρι την κορυφή, με όλα τα μέτρα ασφαλείας, διαρκεί μία ώρα, ενώ η αλλαγή του ανεμόμετρου 45 λεπτά. Σε όλη τη διάρκεια της επισκευής οι δύο εναερίτες κρέμονται από ειδικούς ιμάντες ασφαλείας στερεωμένους πάνω στον ιστό.

Στο ίδιο επεισόδιο, γνωρίζει το επάγγελμα του γεωπόνου ζωοτέχνη. Ο Γεωπόνος ζωοτέχνης είναι υπεύθυνος για την αναπαραγωγή και συντήρηση οικόσιτων ζώων σε φάρμες!

Απολαύστε τα πιο ζόρικα επαγγέλματα από αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 23:15 στον ΑΝΤ1!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση : Σπύρος Σούλης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Μικρός
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ντόρα Πνευματικάτου
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Μάνος Βουράκης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Αλίνα Ευαγγελινού