Ζωή Λάσκαρη για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ό,τι γουστάρει θα κάνει…»

«Τους έχει πιάσει λύσσα μαζί της»

Με αφορμή την κινηματογραφική της επάνοδο με την ταινία «Republic», η Ζωή Λάσκαρη μίλησε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη για τους ρόλους που αγάπησε περισσότερο, αλλά και τον πόμενο που δέχτηκε…

Νομίζω ότι αγάπησες πιο πολύ τα δράματα από τα μιούζικαλ…

«Σωστά. Οι ασπρόμαυρες δραματικές ταινίες ήτα οι αγαπημένες μου! Τα μιούζικαλ δε τα ήθελα ποτέ, γι΄αυτό και έκανα μονάχα τρία… Επέμενε ο Φίνος, επέμενε ο Δαλιανίδης, αλλά εμένα η ψυχή μου ήταν στις δραματικές ταινίες, όχι στα χορευτικά, τις πούλιες και τα φτερά… Μόνο τις «Θαλασσιές τις χάντρες» χάρηκα από τα μιούζικαλ, ενώ από τις ασπρόμαυρες είχα μια αδυναμία στη «Στεφανία». Την αγάπησα πολύ.»

Μετάνιωσες για κάποια ταινία που έκανες;

Δεν μετάνιωσα για τίποτα από όσα έκανα…

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τον πόλεμο που δέχτηκε εκείνη την εποχή και τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έχει γίνει στόχος πυρών αυτό τον καιρό. 

«Ότι είναι μια πανέμορφη, ταλαντούχα κοπέλα, που έχει όλο το «πακέτο» και τη ζηλεύουν, τους έχει πιάσει λύσσα μαζί της! Βγαίνουν κάποιοι ηλίθιοι – μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω – και πετάνε τη λάσπη που σου έλεγα πριν… «Γιατί να γίνει ηθοποιός, γιατί να κάνει μιούζικαλ, γιατί να κάνει εκπομπή, γιατί να κάνει το ένα, γιατί το άλλο» Ό,τι γουστάρει θα κάνει, πόσο δε που έχει αποδειχτεί ότι το κάνει εξαιρετικά! Έλεος πια…»

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε η Ζωή Λάσκαρη για την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια;