Ζωή Ανδρονικίδου: Ο λόγος που την οδήγησε να αποχωρήσει και τα «καρφιά» για τους μαχητές

Ζωή Ανδρονικίδου

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor;

Η Ζωή Ανδρονικίδου αποχώρησε οικειοθελώς πριν από περίπου 10 ημέρες από το Survivor, χωρίς να αναφερθεί η ίδια στους λόγους της αποχώρησης της από το ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια των μαχητών βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και εξήγησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου τα πράγματα που είδε στην ομάδα της και την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.

[dfp_ads id=236982]

«Το θέμα μου ήταν ότι άργησα να καταλάβω χαρακτήρες. Θεωρώ ότι σε αυτό το Survivor, επειδή ξέρουν τι επιτυχία είχε το περσινό, έχουν μπει πολύ συνειδητοποιημένοι και έχουν όλοι κάποιο στόχο και σκοπό. Δεν μπορώ εγώ στην ομάδα μου να έχω ανθρώπους που να μην ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ. Θέλω όλοι να είμαστε σαν οικογένεια, γιατί πέρα από τα δύσκολα που αντιμετωπίζουμε εκεί, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο ενωμένοι, που δεν το είχαμε. Μέσα από αυτό, μου ερχόταν στο μυαλό η δικιά μου οικογένεια και μου είχαν λείψει πάρα πολύ.

Εγώ μπήκα ξεκάθαρα για την εμπειρία. Ένιωσα ότι θέλω να φύγω και το έκανα. Πιο έντονα το σκέφτηκα όταν έφυγε ο Νίκος Θωμάς. Νομίζω ότι φάνηκε η στεναχώρια. Επειδή περνάμε απεριόριστες ώρες στο νησί, το να μην περνάς ευχάριστα και να προσπαθεί ο ένας να «φάει» τον άλλον, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Ο Νίκος ήταν η χαρά του Θεού, σε κάνει και ξεχνιέσαι», δήλωσε η Ζωή Ανδρονικίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!