Ζήνα Κουτσελίνη: «Όταν φύγω από αυτή τη ζωή θα ήθελα οι άνθρωποι να με θυμούνται με χαμόγελο»!

"Λύγισε" στον αέρα η παρουσιάστρια - Συγκινητικές στιγμές

​Γενέθλια έχει σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και οι απανωτές εκπλήξεις που επεφύλασσαν οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής συγκίνησαν την παρουσιάστρια και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν ασταμάτητα από τα μάτια της! 

«Σαν σήμερα γεννήθηκα πριν κάποια χρόνια. Τα έχω πει… Σήμερα όμως είπα να το παίξω κοριτσάκι και να βγάλω την πλάτη μου έξω! Μια γυναίκα δεν χάνει την νεανικότητα της, το μέσα της αν είναι καλά. Κι εγώ είμαι καλά και όπως μου λέτε βάζω κάτω και εικοσάρες. Ξέρετε τι μ΄αρέσει πολύ; Ότι μου στέλνετε μηνύματα γυναίκες και μου λέτε ότι με αγαπάτε περισσότερο από τους άντρες και πιο ουσιαστικά», είπε αρχικά η Ζήνα.

Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη τηλεφωνική έκπληξη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αιφνιδίασε ευχάριστα την παρουσιάστρια, για την οποία είχε μόνο ευχάριστα πράγματα να πει. Αμέσως μετά όμως, τα λόγια του Κώστα Γρίμπιλα συγκλόνισαν την Ζήνα: «Φαίνεσαι και νιώθεις εικοσάρα, γιατί όπως είπα τα καλύτερα αγάλματα χρειάζονται πολλά χτυπήματα. Εσύ έχεις νιώσει πολλά χτυπήματα στη ζωή σου και τώρα ζεις το όνειρό σου. Θέλω να απολαύσεις τις στιγμές με το παιδί και με τον άντρα σου, γιατί όλα έρχονται και παρέρχονται αλλά αυτά δεν αλλάζονται με τίποτα. Νιώθω τυχερός που είσαι φίλη μου».

Με βουρκωμένα μάτια, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Πάντα κάνουμε επανεκκινήσεις στη ζωή μας και αυτές είναι ουσιαστικότερες γιατί είναι σαν να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Εγώ έχω νιώσει πολλές φορές ότι ξαναγεννήθηκα από τον πάτο. Όταν φύγω από αυτή την ζωή θα ήθελα οι άνθρωποι να με θυμούνται με χαμόγελο».

https://www.youtube.com/embed/T-riH7QvS90