Ζέτα Μακρυπούλια: «Στο Mega είχα έναν θαυμασμό όταν ήμουν μικρή…»

Είναι στα σχέδιά της συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά;

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό της Κύπρο «Down Town» το οποίο γιορτάζει μαζί της τα 400 τεύχη του. Η ηθοποιός μιλά για την καθημερινότητά της, τους έρωτες αλλά και την παρουσίαση στο MEGA.

Για να περάσουμε στα αμιγώς τηλεοπτικά, υπήρξαν στιγμές που να μετάνιωσες για την απόφαση σου να βρεθείς φέτος στο Mega;
Όχι. Έτσι όπως τα έφερε η ζωή, θα ήταν ένα βήμα διαφορετικό, θα έκανα κάτι άλλο. Στο Mega είχα έναν θαυμασμό όταν ήμουν μικρή, λόγω του προφίλ του, κάποιους ανθρώπους τους γνώριζα -τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να τους γνωρίσω καλύτερα- και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία. Ακόμη και από το γεγονός της πρόθεσης στο να γίνουν διάφορα πράγματα. Είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι στις προτάσεις τους και αισθάνομαι ότι έχω μπει μέσα σε μία ανοιχτή αγκαλιά. Κι όχι σε μία αγκαλιά που να είναι λίγο «κλειστή», λίγο επιφυλακτική ή που κάπως να με αφοπλίζει. Σε αυτή τη δουλειά, βέβαια, γίνονται διάφοροι κύκλοι: άλλοι ανοίγουν, άλλοι κλείνουν, άλλοι ξανανοίγουν, και κάποιοι άλλοι ξανακλείνουν.

Το ενδεχόμενο μελλοντικής τηλεοπτικής συνεργασίας σου με τον Νίκο Μουτσινά, τελικά υφίσταται; Κάποιοι θα έλεγαν ότι θα ήσασταν ιδανικό τηλεοπτικό ζευγάρι, λόγω της φιλίας σας…
Ίσως να έχουν και δίκιο. Ωστόσο, πρέπει να προστατεύεις κάποιες σχέσεις και η τηλεόραση δεν είναι απλό πράγμα. Αλλά, επειδή με τον Νίκο συνεργαστήκαμε και στο θέατρο, νιώθω ότι μπορούμε, πολύ εύκολα, να χειριστούμε ο ένας τον άλλον, η χημεία μας είναι πάρα πολύ καλή. Δεν με αγχώνει αν θα δουλέψουμε μαζί ή όχι, το έχω όμως κάπως στο μυαλό μου ότι θα ήταν πολύ ωραίο. Αν γίνει ποτέ, νομίζω πως, τουλάχιστον, εμείς οι δύο θα περάσουμε πολύ καλά. Εύχομαι και ο κόσμος. Πάντως δεν είναι στα σχέδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE