Ζαγοράκης για την απόφαση της Λίλη να κάνει εκπομπή: «Η αλήθεια είναι ότι είχα έναν προβληματισμό…»

Δείτε όσα είπε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής για το πως αντιμετώπισε την απόφαση της συζύγου του Ιωάννας Λίλη να κάνει τηλεοπτική εκπομπή.

Με το τραγούδι «Simply the Best» υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό του «Όλα Καλά» τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη, η παρουσιάστρια Ιωάννα Λίλη η οποία ομολόγησε πως είχε άγχος σα να είναι η πρώτη φορά που κάνει εκπομπή.

«Σου είχα υποσχεθεί πως κάποια στιγμή θα έρθω στην εκπομπή σου, οπότε εκπληρώνω την υπόσχεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα πήγαινες τόσο καλά σε αυτό το χώρο ώστε να πάρεις και δική σου εκπομπή, οπότε μπράβο σου» είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ στη συνέχεια απάντησε και πως ένιωσε όταν η σύζυγός του του ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει τηλεοπτική εκπομπή…

«Κοίταξε να δεις, ήταν συνειδητοποιημένα όλα. Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο, δεν ξέρω ίσως είναι δύσκολο. Ξέρεις και τη δική μου άποψη σε ότι έχει να κάνει όταν εκτίθεσαι πολύ στη δημοσιότητα… Η αλήθεια είναι είχα έναν προβληματισμό, από την άλλη όμως ησύχασα και κατα κάποιο τρόπο. Δηλαδή, το ότι απασχολείσαι με κάτι, είναι θετικό για όλους μας. Όσο είσαι κάτι και δεν δραστηριοποιήσαι είναι θέμα σε πολλά πράγματα. Με το που ενεργοποιήθηκε αυτό και πήρες εκπομπή νομίζω είμαστε πιο ισορροπημένοι. Το βασικό είναι ότι ξέρει ο καθένας το δικό του πρόγραμμα.»

Δείτε όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο Όλα Καλά: