Η Υβόννη Ντόστα απαντά για την αντίδραση της στην πρόκριση της Ιωάννας Τούνη

Υβόννη Ντόστα

Η πρώην παίκτρια του My style rocks μιλά για τα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του show και σχολιάζει τις παίκτριες.

Λίγες στιγμές πριν η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύψει τη νικήτρια του My style rocks, ανακοίνωσε πρώτα εκείνες που προκρίθηκαν με τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Σε εκείνες τις στιγμές του άγχους και της αγωνίας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ένα στιγμιότυπο με την Υβόννη Ντόστα.

Πρώτο ακούστηκε το όνομα της Ιωάννας Τούνη, κάτι που έκανε την Ραμόνα Βλαντή να ξεσπάσει σε κλάματα, αλλά και να υπάρξει ένα σούσουρο ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψήφιες. Πάνω στην αγωνία ήρθε και η ερώτηση της Υβόννης Ντόστα «Είναι η πρώτη; Κέρδισε τώρα αυτή;», με τις υπόλοιπες παίκτριες να τη περιτριγυρίζουν και να σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους.

[dfp_ads id=236982]

Η Υβόννη Ντόστα βρέθηκε στην εκπομπή ΕΔΩ και θέλησε μόνη της να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή.

«Την περιμέναμε την Ιωάννα, γιατί έχει πολύ μεγάλο φαν κλαμπ, όπως όλοι ξέρουμε. Εντάξει, δεν ξέραμε. Κι εμείς ήμασταν στη φάση που περιμέναμε να ακούσουμε ποιο όνομα και τι θα γίνει. Κι εγώ εκείνη τη στιγμή που λένε την Ιωάννα, λέω «Τι έγινε τώρα; Βγήκε νικήτρια; Αυτή είναι;». Μπερδευτήκαμε λίγο. Κάτι πέταξα σε κάποια φάση και δεν ακούστηκε ωραίο. Αλλά δεν το εννοούσα έτσι. Ήμασταν λίγο τρελαμένες», ανέφερε συγκεκριμένα η Υβόννη Ντόστα σχετικά με την Ιωάννα Τούνη.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks, αναφέρθηκε ακόμα και στην Ραμόνα Βλαντή και αποκάλυψε ποια θα ήθελε εκείνη για νικήτρια, που δεν ήταν άλλη από τη φίλη της Βασιλική.

Διαβάστε εδώ νέα για το My style rocks!