«Υπήρχαν και καλύτερες φωνές στο The Voice από τη Μαρία Έλενα Κυριάκου»

«Το «The Voice» είχε στόχο να κάνει νούμερα»

Η Μαρία Εγγλέζου, σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σόου του ANT1 The Voice μίλησε με αφορμή το καινούριο της τραγούδι στην εφημερίδα Espresso για το σόου.

«Δεν μετάνιωσα που πήγα. Ήταν ένα σόου με μεγάλη τηλεθέαση και με έμαθε κόσμος που δε με ήξερε μέσα από αυτό. Μου έχει μείνει γλυκιά γεύση» αναφέρει η τραγουδίστρια, ωστόσο προσθέτει πως δεν το παρακολούθησε μετά την αποχώρηση της: «Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά τα πράγματα ήταν κατευθυνόμενα για χάρη της τηλεθέασης. Δεν εννοώ κάτι κακό. Ήταν ένα τηλεοπτικό σόου και σαφώς είχε στόσο να κάνει νούμερα. Προφανώς απευθύνεται και σε νεαρές ηλικίες, ενώ, όπως είδαμε, υπήρχε μια ροπή προς το ξένο ρεπερτόριο. Όμως, είμαστε στην Ελλάδα κι έχουμε υπέροχα λαϊκά τραγούδια. Μόνο ένας άνθρωπος τραγουδούσε λαϊκά στο The Voice, ο Λευτέρης Κιντάτος. Με πείραξε αυτό. Θα ήθελα να είχε πρβληθεί το ελληνικό τραγούδι. »

Για τη νικήτρια του The Voice Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Η Μαρία Έλενα είναι μια πολύ καλή φωνή και της εύχομαι να έχει επιτυχία. Υπήρχαν όμως και καλύτερες φωνές στο σόου. Πάντως και οι τέσσερις που έφτασαν στον τελικό ήταν εξαιρετικοί, ο καθένας στο είδος του»

Με ποιον από αυτούς θα ήθελε να συνεργαστεί;
«Με κανέναν. Βέβαια, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και όνειρο να δουλέψω με κάποιον από τους τέσσερις»

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έφαγα τσαντίλα με τη Δέσποινα Βανδή»

Ιατρόπουλος: ''Δεν έχω πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά να προσέχει τις κουβέντες του»

The Voice: Ποιοι παίκτες διαγωνίζονται απόψε στο τελευταίο Battle;

Ποιά όμορφη ξανθιά μένει εκτός στο The Voice;

Γυναίκα πασίγνωστου ηθοποιού στο The Voice!