Υπερπαραγωγή το show με Βίσση – Καρβέλα! Πρόσωπο έκπληξη στα backstage!

Άννα Βίσση

Διαβάστε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το νέο show που ετοιμάζεται στο Epsilon!

Η ανακοίνωση – βόμβα του Epsilon που έσκασε την Τετάρτη αναστάτωσε τους πάντες και σίγουρα από την επόμενη σεζόν θα έρθουν τα πάνω κάτω στην prime time ζώνη. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον σταθμό και είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα από το νέο talent show που αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου.

Σκοπός των ανθρώπων του σταθμού, οι οποίοι ποντάρουν πάρα πολλά στο συγκεκριμένο show, είναι να φτιάξουν κάτι εξαιρετικό που θα ξεχωρίσει απ’ όλα τ’ άλλα talent shows που θα βγουν την επόμενη σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα.

Δύο νέες πληροφορίες έρχονται για να ξεκινήσει σιγά σιγά να χτίζεται το… παζλ του νέου αυτού εγχειρήματος που έχει ήδη στα σκαριά το Epsilon. Θα πρόκειται για ένα show υπερπαραγωγή, το κόστος του οποίου θα βρίσκεται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, όσον αφορά τα backstage, οι πληροφορίες θέλουν έναν ανερχόμενο ηθοποιό από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λευκωσία, να αναλαμβάνει παρουσιαστής στο κομμάτι των backstage.