Your Face Sounds Familiar: Η Αποστολία Ζώη νικήτρια του 7ου live!

Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων! Βίντεο!

Λίγα λεπτά μετά τη μία το πρωί η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά να ανακοινώνει τη βαθμολογία του κοινού που έδωσε τη νίκη για το 7ο live του «Your Face Sounds Familiar» στην Αποστολία Ζώη. Η ενσάρκωση του Louis Armstrong ήρθε πρώτη τόσο στην προτίμηση των κριτών, όσο και του κόσμου που ψήφισε.
apostoliazoi230516
Νωρίτερα…Οι βαθμοί μετατρέπονται σε πόντους και η Ματθίλδη Μαγγίρα περνά στην πρώτη θέση…
Η βαθμολογία μετά τα 5άρια των παικτών…
Οι κριτές δίνουν τη βαθμολογία τους και η Αποστολία Ζώη προηγείται…


00:49
Οι γραμμές κλείνουν και μία ολόκληρη ομάδα από cheerleaders βγαίνουν για χάρη του προέδρου της επιτροπής. Αυτή την Κυριακή πρόεδρος «στέφθηκε» ο Σταμάτης Φασουλής και ο Νίκος Μουτσινάς …ξέσπασε!00:22Άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές προσφέρει και η Ελένη Καρακάση στο κλείσιμο του διαγωνιστικού μέρους, ως Βασίλης Τερλέγκας. Η σκηνή γεμίζει γαρύφαλλα για την «Παραγγελιά»… και ο Νίκος Μουτσινάς την αποκαλεί «Δρακουμέλ»!

00:07 Ο Σταμάτης Γαρδέλης κλήθηκε να ενσαρκώσει τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη και παρά την επιτυχία την αμφίεσης, το γρέζι και η ενέργεια έλειπε από τη φωνή… Δίπλα του παίζοντας μουσική ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

23:45 Ο Βαλάντης έγινε …’Μια κυρία στα μπουζούκια» για να ερμηνεύσει ως άλλη Μαίρη Χρονοπούλου «Του αγοριου απέναντι». Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο … ξεκαρδιστικό!

23:31 Η Αποστολία Ζώη έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται …που στο καλό κρύφτηκε, αφού χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει κάποιος να την αναγνωρίσει πίσω από την μεταμφίεση της σε Louis Armstrong, όσο για τη φωνή… πιο χαμηλά δεν γίνεται! Πέτυχε ακόμα και το μεγάλο του χαμόγελο…

23:07 Η Βαλέρια Κουρούπη προσπαθεί να μεταφέρει τα συναισθήματα από το τραγούδι «Μέλισσες» προσεγγίζοντας την όψη και τη φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου, ωστόσο ο υπερβολικός τονισμός της προφοράς φέρνει αρνητικά σχόλια.


22:52
Αγρίεψε η Ζόζεφιν επί σκηνής για να υποδυθεί την Rihanna και οι κριτές είχαν μάλλον περισσότερα αρνητικά να πουν για τις live εμφανίσεις της Rihanna παρά για εκείνη.



22:24
Μια συνολικά πετυχημένη εμφάνιση για την Ματθίλδη Μαγγίρα ως Πόλυ Πάνου, που στιγμές – στιγμές φλέρταρε με τη σάτιρα.

22:09 Τους χόρεψε κανονικά ο Δήμος Μπέκε! Ο τραγουδιστής ενσάρκωσε τον Bruno Mars με περισσή ενέργεια και «έβαλε φωτιά» σε κοινό και επιτροπή! Στις εκπλήξεις της βραδιάς ο χορός της Μαρίας Μπεκατώρου ως άλλη Ellen DeGeneres…

21:46 Η απόσταση που είχε να διανύσει ο Όθωνας Μεταξάς για να ενσαρκώσει τον Στράτο Διονυσίου ήταν πράγματι μεγάλη, ωστόσο καταφέρνει να θυμίσει σε αρκετά στοιχεία του τον λαϊκό τραγουδιστή, αν και στην μεταμφίεση έχασε πόντους.



21: 34
Ο Γιάννης Κρητικός ξεκινά το διαγωνιστικό με σκοπό να φέρει στη σκηνή του YFSF τον Eros Ramazzotti, αλλά δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει τον εαυτό του. Φωνητικά ωστόσο οι επιτροπή βρίσκει ότι ήταν κοντά.
21:15 H Μαρία Μπεκατώρου φορώντας μια φούξια τουαλέτα καλωσορίζει τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή.
Οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν κι απόψε, Κυριακή, στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με την διάθεση να μοιράσουν χαμόγελα με τις μεταμφιέσεις τους στο 7ο live του show του ΑΝΤ1.Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε το μπάζερ την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο τελευταία μοιράζει με τις επιλογές του αλλά και το ταλέντο των καλλιτεχνών αξιομνημόνευτες στιγμές.

Οι μεταμφιέσεις που επέλεξε για το 7ο live του YFSF είναι οι εξής:

Ελένη Καρακάση – Βασίλης Τερλέγκας
Βαλάντης – Μαίρη Χρονοπούλου
Βαλέρια Κουρούπη – Φωτεινή Βελεσιώτου
Σταμάτης Γαρδέλης – Σταμάτης Κραουνάκης
Γιάννης Κρητικός – Eros Ramazzotti
Ζοζεφίν – Rihanna
Αποστολία Ζώη – Luis Armstrong
Ματθίλδη Μαγγίρα – Πόλυ Πάνου
Όθωνας Μεταξάς – Στράτος Διονυσίου
Δήμος Μπέκε – Bruno Mars