Your Face Sounds Familiar: Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα.

Αντίστροφα μετράει, πλέον, ο χρόνος για την έναρξη του Your Face Sounds Familiar, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα στις 27 Μαρτίου. Μπορεί οι προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι celebrities θα πάρουν μέρος στο φετινό show. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενημερώσει, ανεπίσημα, ότι η τραγουδίστρια Ζοζεφίν έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι, ενώ από ρεπορτάζ του zappIT είχαμε μάθει και πέντε ονόματα που βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν «ναι» στο show.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η παραγωγή έχει κάνει συζητήσεις με τα εξής πρόσωπα: Μίνωας Θεοχάρης, Σταμάτης Γαρδέλης, Δήμος Μπέκε, Αποστολία Ζώη, Μαρία Ανδρούτσου, Μελίνα (Vegas), Τζώρτζια (Μπλε), Βαλάντης, Ήβη Αδάμου, Τζένη Διαγούπη, Όθωνας Μεταξάς, Ζοζεφίν, Βαλέρια Κουρούπη, Ελένη Καρακάση και Κωνσταντίνος Φραντζής.

Το μόνο που γνωρίζουμε με επίσημο δελτίο τύπου είναι ότι στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν φέτος ο Σταμάτης Φασουλής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Your Face Sounds Familiar