Your Face Sounds Familiar – 2o Live: Νικητής ο Δήμος Μπέκε!

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του YFSF στο 2ο live! Όλες οι μεταμφιέσεις!

Λίγα λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Δήμος Μπέκε ανακοινώνεται νικητής του 2ου live του «Your Face Sounds Familiar» με ομόφωνη απόφαση επιτροπής και κοινού που παίρνει και από τους τηλεθεατές 12άρι. Η μεταμφίεση του σε Κώστα Χατζή ήταν η πιο πειστική της βραδιάς και η νίκη του χάρισε τα χρήματα στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Αγία Σοφία.


Δείτε ποιες θα είναι οι μεταμφιέσεις στο 3ο live!

Νωρίτερα…
Ο Νίκος Μουτσινάς ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είχε πολύ δουλειά μπροστά του αφού είχε να λύσει τρεις ισοβαθμίες. Τελικά δίνει τους 11 στον Γιάννη και τους 10 στην Ματθίλδη, τους 6 στον Όθωνα και τους 5 στον Βαλάντη και τέλος τους 4 στην Ελένη και τους 3 στην Βαλέρια.

YFSF: Ξέσπασε ο Φασουλής για τις βαθμολογίες των παικτών

Η βαθμολογία μετά και τα 5άρια των διαγωνιζομένων…

Η βαθμολογία των κριτών…


00:30
Οι γραμμές κλείνουν και η κριτές ξεκινούν να μοιράζουν τους βαθμούς τους στους διαγωνιζόμενους.

00:05 Οι κριτές περιμένουν πολλά από την Ματθίλδη Μαγγίρα και σίγουρα όχι να επαναλάβει τη μίμηση της Αλέκας Κανελλίδου όπως της καταλόγισαν, όταν ερμήνευσε το «Enigma» ως Amanda Lear…


23:53
Ο Όθωνας Μεταξάς με τη γνώριμη μελωδία της «Susanna» εμφανίζεται ως Adriano Celentano αλλά οι κριτές δεν μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.


23:33
Μακριά από τα ακούσματα της αναγκάστηκε να βαδίσει η Ζοζεφίν ερμηνεύοντας στη σκηνή το «Δεν παντρεύομαι» ως Λίτσα Διαμάντη.

23:21 «Super Freak» και Rick James για τον Βαλάντη που μοιάζει εκπληκτικά στον καλλιτέχνη με τη βοήθεια της παραγωγής του ΑΝΤ1, αλλά ένα πρόβλημα στον ήχο δεν δίνει ανάλογα αποτελέσματα και στο τραγούδι.

Χαμός με τον Βαλάντη στο YFSF: Έφυγε εκνευρισμένος στα μισά του show και τον γύρισαν πίσω για τη βαθμολογία!


22:59
Η Αποστολία Ζώη μετά βίας αναγνωρίζεται επάνω στη σκηνή ενσαρκώνοντας την Άντζελα Δημητρίου. Η ίδια το διασκεδάζει πολύ, τώρα αν την δει η Άντζελα δεν ξέρουμε τι θα πει… (Δείτε την κριτική της επιτροπής)

22:47 Ο Σταμάτης Γαρδέλης προσφέρει ξανά μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές στο παιχνίδι, προκαλώντας χαμόγελα τόσο φωτεινά όσο εκείνο του Νίκου Οικονομόπουλου και ας απείχε φωνητικά.

22:24 Η Ελένη Καρακάση δεν καταφέρνει θα θυμίσει σε τίποτα την Μαντώ και η μεταμφίεση της στο τραγούδι στοιχηματίζω κάνει τον Νίκο Μουτσινά να την παρομοιάσει με την Ελένη Γερασιμίδου!


https://www.youtube.com/watch?v=LDgqvtU0rQc


22:11
Ο Γιάννης Κρητικός μεγεθύνει την έμφυτη τρέλα του ώστε να θυμίζει εκείνη του Πάνου Μουζουράκη και ανεβαίνει στη σκηνή με γαλάζια μάτια, ανοιχτό πουκάμισο, καπέλο και ανάλαφρο περπάτημα τραγουδώντας το «Madame» και λαμβάνει θετικά σχόλια για τον ίδιο. Ο Πάνος πάλι…

21:49 Καθόλου …αφ΄υψηλού δεν κοίταξε η επιτροπή τον Δήμο Μπέκε, που ανέβηκε στην σκηνή ως Κώστας Χατζής για μια εμφάνιση που άκουσε μόνο θετικά λόγια.


21:35
Η Βαλέρια Κουρούπη αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, αφού εκτός από την πρώτη μεταμφίεση της βραδιάς φέρνει στη σκηνή την Shakira. «Whenever, wherever» τραγουδά η ηθοποιός που κάνει μια καλύτερη εμφάνιση από εκείνη της πρεμιέρας, αλλά σε πολλά σημεία μακριά από την Shakira με την …φιδίσια κίνηση.

21:15 Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο 2ο live του Your Face Sounds Familiar με ένα φιλί και μια εντυπωσιακή τουαλέτα με λουλούδια!

Το 1ο Live του «Your Face Sounds Familiar» ιδιαίτερα ξεχωριστό, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το 2ο Live ανεβάζει τον πήχη με μοναδικές μεταμφιέσεις και υπόσχεται να μας συνεπάρει. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι θα φέρουν στις οθόνες μας ακόμα περισσότερα αστέρια της ελληνικής και ξένης μουσικής βιομηχανίας!

Επιμέλεια: Λία Παππά