YFSF: Ζαχαράτος σε Ελευθερίου: «Κάποιος γεννιέται μαϊντανός και κάποιος αστέρι»!

Δείτε όλα όσα είπαν ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Αλέξανδρος Ρήγας στον Λευτέρη Ελευθερίου

Με αφορμή όλα τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες μετά τη συνέντευξη του Λευτέρη Ελευθερίου, όπου εξέφρασε το παράπονό του για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό για την παρουσία του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, η κριτική επιτροπή του YFSF θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχεις ακούσει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά σχόλια στα οποία δεν χρειάζεται να αναφερθούμε. Ήθελα να σου πω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, γενικότερα της showbiz, να ακούμε πράγματα όσοι εκτιθέμεθα. Με αφορμή τη σημερινή σου εμφάνιση θέλω να σου πω να μην ακούς κανέναν μας να κάνεις πάντα αυτό που γουστάρει η ψυχή σου και το ένστικτό σου γιατί αυτά στοιχειοθετούν το μεγάλο σου ταλέντο».

Σε έντονο ύφος, ο Τάκης Ζαχαράτος ξέσπασε: «Θέλω να σου πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι εδώ, που υπάρχεις στις ζωές μας και μας δίνεις τόσο μεγάλη χαρά. Υπάρχουν άνθρωποι και κομπλεξικοί, πάρα πολλοί, αλλά λυπάμαι όταν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάποια πόστα στην τηλεόραση δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τον μαϊντανό από το αστέρι. Κάποιος γεννιέται μαϊντανός και κάποιος γεννιέται αστέρι. Εσύ γεννήθηκες αστέρι»!

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

//www.youtube.com/embed/XgxK7VO5EHk

Διαβάστε σχετικά:

Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά με τον Ελευθερίου: «Τον είχα για πιο μαγκάκι»

Δείτε όλα τα νέα για το YFSF εδώ!