YFSF: Ο Κώστας Δόξας νίκησε με τη μεταμφίεση του σε Marilyn Manson!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 10ο live του YFSF. Όλες οι μεταμφιέσεις των παικτών!

Μετά από έναν ταραγμένο χορό η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινωσε πως ο Κώστας είναι ο νικητής του 10ου live του YFSF. Το κοινό δε μπόρεσε να αντισταθεί στην σαρωτική του εμφάνιση σε Merilyn Manson δίνοντάς του δώδεκα βαθμούς.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο live και όλες τις εμφανίσεις τωνν διαγωνιζομένων!

01:09
Ο χορός της Μαρίας ξεκινά με Αντύπα και …«Μωρό μου καλησπέρα…» και συνεχίζεται και με άλλες επιτυχίες.

Η Μαρία με λίγη παραπάνω προσπάθεια μετατρέπει τους βαθμούς σε πόντους…

Ο πίνακας μετά τη βαθμολογία των διαγωνιζομένων…
 



Η βαθμολογία των κριτών…

00:55 Οι κριτές ξεκινούν να δίνουν τη βαθμολογία τους και ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει το δικό του ρεσιτάλ… στις μιμήσεις.


//www.youtube.com/embed/ZY-yCQKuYbA 

00:21
«Σερενάτα» και η Σοφία Βόσσου ως Αρλέτα κλείνει το μέρος των μεταμορφώσεων εισπράττοντας θετικά σχόλια.


//www.youtube.com/embed/qSH2VJ2tSFE

23:58 Ο Κώστας Δόξας κάνει ίσως το μεγαλύτερο σόου του μέχρι τώρα ως Marilyn Manson κάνοντας τη Μαρία να υποκλιθεί, την κριτική επιτροπή να σηκωθεί όρθια και το κοινό να μη σταματά το χειροκρότημα.


//www.youtube.com/embed/PoNJUTmSxXc 

23:34
Ούτε και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι μόνος του σε αυτή τη μεταμφίεση, μιας και στο «Ουγκα Γκαμπούμ» τον συνοδεύει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Οι κριτές βρίσκουν πως η ερμηνεία του διαγωνιζόμενου ήταν πολύ κοντά στον Χάρρυ Κλυνν, αλλά εκφραστικά είχαν περισσότερες απαιτήσεις.

//www.youtube.com/embed/smX-qSo2ENU


23:22
Η Μπέτυ Μαγγίρα ερμηνεύει «Το Μυστικό σου» ως Βίκυ Λέανδρος, αλλά απογοητεύεται που δεν άκουγε σωστά και έτσι ανταλλάσσει θέση με τον Τάκη Ζαχαράτο που δέχεται εκείνος τις κριτικές…


//www.youtube.com/embed/nEgeQeX2Q5Q

23:00  Χωρίς χορό, χωρίς κίνηση αλλά με υψηλή ερμηνευτική δυσκολία ο Άρης υποδύεται τον Phil Collins τραγουδώντας «Against all odds», αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές.


//www.youtube.com/embed/2_lmEv8qpI8 

22:42
Ο Παντελής Καναράκης τραγουδά «Πειράζει που είμαι φίρμα» και η ώρα των εκπλήξεων έχει κατέφτασε! Μαζί του χορεύουν η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου, ενώ αμέσως ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίζεται από τη μεριά του κοινού για να το χορέψουν και παρέα! Οι κριτές βρίσκουν συγκρατημένη την εμφάνιση του Παντελή Καναράκη.


//www.youtube.com/embed/1rluMWSYPSc 

22:21
«Πόσο λίγο με ξέρεις» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου φορώντας τα αυθεντικά ρούχα της Ευρυδίκης στο βίντεοκλιπ του 1992 ενώ θύμισε πολλές στιγμές την αξεπέραστη φωνή της, αν και ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκει πως…«το έκλαψε» λίγο παραπάνω.


//www.youtube.com/embed/moUO85lkuoo 

22:07
Ο Γιάννης Σαββιδάκης μεταφέρει στην σκηνή του σόου την Amy Winehouse, σε μια δύσκολη μεταμφίεση…


//www.youtube.com/embed/ztQtpQy27zo

22:02 Η Μαρία Μπεκατώρου έχει όλη την καλή διάθεση να προλογίσει την επόμενη μεταμφίεση, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα την εμποδίζει…


21:46  
Η Βανέσα Αδαμοπούλου τραγουδά «You will never know» ως Imany και η Μπέσσυ Μάλφα τη βρίσκει καλύτερη από την ίδια την τραγουδίστρια την οποία δήλωσε πως δεν προτιμά.


//www.youtube.com/embed/gOfBz5dHqf0 

21:33
Η Σοφία Κουρτίδου μπαίνει… μεταφερόμενη στη σκηνή του YFSF για να υποδυθεί την Lady Gaga και οι κριτές ενθουσιάζονται με το «Bad romance»

//www.youtube.com/embed/NAShdHzFe9c

21:26 Η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει από τη σκηνή του YFSF φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και μας προετοιμάζει για εκπλήξεις, αφού όπως λέει κάποιοι δε θα είναι μόνοι τους…

Επιμέλεια: Λία Παππά