YFSF: Ο Κώστας Δόξας νίκησε με τη μεταμφίεση του σε Γωγώ Τσαμπά

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 6ο live του Your Face Sounds Familiar! Όλες οι μεταμφιέσεις των παικτών!
Λίγα λεπτά μετά τη μία η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώνει τον νικητή της βραδιάς που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Δόξα, ο οποίος με τη μεταμφίεση του σε Γωγώ Τσαμπά έκλεψε την παράσταση τραγουδώντας «Δε σου κάνω τον Άγιο» και τα «Καγκέλια».

01:00
Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά να ανακοινώνει τους βαθμούς σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού:

 

Η τελική κατάταξη σε πόντους…

00:53 Μετά τη βαθμολογία των διαγωνιζομένων η Ελευθερία Ελευθερίου προηγείται…

00:46 Οι κριτές ξεκινούν να δίνουν τις βαθμολογίες τους οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:


00:15
Ο Λευτέρης Ελευθερίου ροκάρει με το «Highway to Hell» των AC/DC και ενθουσιάζει τους κριτές για ακόμα μία φορά.

23:48 Η Σοφία Κουρτίδου με τη συνοδεία μουσικών προσπαθεί να αποτυπώσει την χαλαρότητα της Zaz στο τραγούδι Je Veux και να πετύχει την προφορά των γαλλικών που δεν μιλά. Οι απόψεις των κριτών διχάζονται… Ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος μοιράζει στους διαγωνιζόμενους το ψωμί χωρίς γλουτένη που ζύμωσε!


23:34 «Puttin’ on the Ritz» τραγουδά και χορεύει ο Άρης Πλασκασοβίτης ως Robbie Williams αλλά η κριτική επιτροπή έχει πολλές απαιτήσεις… και παρατηρήσεις!


23:10
Ο Κώστας Δόξας έχοντας κάνει ιδιαίτερη πρόβα στα …ωπωπωπωπω τραγουδά «Δε σου κάνω τον Άγιο και τα «Καγκέλια» προκαλώντας νευρικό γέλιο στις δυο κυρίες της επιτροπής. Η Κατερίνα Γκαγκάκη αστειευόμενη ζητά να … απαγορευτούν οι εμφανίσεις του στο show! Ο Τάκης Ζαχαράτος κάνει το καθιερωμένο πια πέρασμά του από τη σκηνή και στη συνέχεια ξαπλώνει στο τραπέζι των κριτών!
 

22:57 Η Βανέσα Αδαμοπούλου μεταμορφώνεται σε Αλέξια και τραγουδά «Ορκίσου» η επιτροπή τη βρίσκει την προσπάθεια της καλή και της ζητούν να ρισκάρει κι άλλο.


 

22:37
Ο Παντελής Καναράκης ερμηνεύει «Τα Ριάλια» ως Μιχάλης Βιολάρης και καταφέρνει να κάνει την Μπέσσυ Μάλφα και τον Τάκη Ζαχαράτο να σηκωθούν από τις καρέκλες τους και να χορέψουν. Ο Μιχάλης Βιολάρης βγαίνει τηλεφωνικά για να τον συγχαρεί! Η μεταμφίεση αυτή προκαλεί ποικίλα σχόλια από την πλευρά της επιτροπής. Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύεται την Αλίκη και έπειτα σπεύδει να τους κάνει ενέσεις χιούμορ!

 


22:21
Ο Γιάννης Σαββιδάκης παίρνει άριστα για την αξιοπρεπή του εμφάνιση ως Lucio Dalla. Από ότι φαίνεται δεν ήταν τυχαίο το ψευδώνυμο Ντάλας στο σίριαλ  «Της Ελλάδος τα Παιδιά», για το οποίο αστειεύτηκε στο βίντεο της προετοιμασίας.
 

22:07 Η Ελευθερία Ελευθερίου ανεβαίνει στη σκηνή ως Πάολα και προκαλεί … εκρήξεις με το «Εδώ σε θέλω καρδιά μου». Η κριτική επιτροπή ενθουσιάζεται που αποτύπωσε με καταπληκτικό τρόπο την προσωπικότητα της Πάολας στην ερμηνεία της.

 

21:45 Η Μπέτυ Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε Νάνα Μούσχουρη και δέχεται να θετικά σχόλια της επιτροπής για την «Ενδεκάτη Εντολή». Ο Αλέξανδρος Ρήγας μάλιστα της λέει ότι… «Your Face Sounds very very Familiar»…

 


21:32
Η Σοφία Βόσσου βγαίνει στη σκηνή ως Ρένα Βλαχοπούλου από την Κόμισσα της Κέρκυρας τραγουδώντας «Το πετεινάρι» αναπαριστώντας όσο πιο πιστά γινόταν τη σκηνή από την ταινία με το παιχνίδι με το μποά και τον Πάνο Μεταξόπουλο.

 


21:24
Το show ξεκινά και η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και τα μαλλιά σε ανοιχτότερο τόνο και υποδέχεται την κριτική επιτροπή. Ο Τάκης Ζαχαράτος κάνει ξεχωριστή είσοδο.

Επιμέλεια: Λία Παππά