Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καραβάτου πριν λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής

Καραβάτου

Τι έλεγε τότε η Κατερίνα Καραβάτου;

Πριν από δέκα μόλις ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου είχε ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό» με αφορμή την απομάκρυνση της Μαρίας Χούκλη από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια που δεν συνηθίζει να κάνει ξεσπάσματα είχε αναφερθεί γενικότερα σε δημοσιεύματα θέτοντας το ερώτημα για ποιο λόγο να υπάρχουν και γιατί κανείς δεν παίρνει την ευθύνη των λόγων του.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανέφεραν…
[dfp_ads id=236982]

«Ανεξάρτητα τώρα από την κυρία Χούκλη, δράττομαι της ευκαιρίας και λέω, γιατί να βγαίνουν δημοσιεύματα τύπου ερωτηματικό… «ποιοί να είναι αυτοί» και να κάθεσαι και να λες «μπα, μήπως είμαι εγώ; Ο άλλος; Ο παράλλος;». Και μετά μπορεί να διαρρέει κι άλλη είδηση, τύπου πιο ονομαστικά, αλλά μετά μπορεί ο άλλος να την παίρνει πίσω. Όλα αυτά τα πράγματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, πάρα πολύ άσχημα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιο λόγο κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη των λόγων του και να πει …κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται παιδιά, αυτά τα πράγματα πάνε έτσι κι έτσι, εμείς μέχρι τότε θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά.»

Κρατερός Κατσούλης: «Μπορώ να πω γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί στην λεγόμενη ελληνική showbiz, αυτό που λέγαμε στις προηγούμενες εκπομπές, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανήθικοι και χυδαίοι.»

«Αυτά νομίζω έπρεπε να έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Έχουν γίνει τέτοια πράγματα και εγώ σας μιλώ για τη δική μου ιστορία που έχει και πάρα πολλά χρόνια πριν. Κι όταν μάλιστα τότε είχα βγει, είχαν υπάρξει και άνθρωποι που είχαν πει «τι μας παραπονιέται αυτή;». Και λέω ότι δεν αναφέρομαι στην υπόθεση της κυρίας Χούκλη, γιατί εγώ δεν έχω τα δεδομένα να το κάνω αυτό και δεν το ξέρω κιόλας. Αλλά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που έχουν συμβεί σε εμένα, που ξέρω ότι έχουν συμβεί και σε άλλους ανθρώπους και είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει και σε άλλες δουλειές. Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Σου κάνει εντύπωση όλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές αν συμβαίνουν, πρέπει να μένουν έτσι, χωρίς να αντιμετωπίζονται με κάποιο τρόπο.»

Κατερίνα Καραβάτου: «Απλώς ας σταματήσουν όλα αυτά τα πράγματα. Ξαναλέω δράττομαι της ευκαιρίας γιατί και όλο αυτό το διάστημα για άλλους ανθρώπους, όχι για την κυρία Χούκλη και για αυτό είπα ότι δεν αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση, αρχίζουν να διαρρέουν πράγματα, ή μικρούτσικες κινησούλες ανθρώπων που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Ας σταματήσει αυτό πια! Είναι αηδία όλο αυτό το πράγμα.»

Κρατερός Κατσούλης: «Για αυτό υπάρχει και η δικαιοσύνη. Όποιος θέλει μπορεί να καταφύγει και να υπάρξει μια άλλη διαδικασία.»

Δείτε εδώ όλα όσα είχαν ειπωθεί πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή!