Ξέσπασμα Πολίτη για Βανδή: «Τότε η Δέσποινα με τον Ντέμη δεν ντρεπόντουσαν»

«Τώρα προσπαθεί να μαζέψει κάτι που της «το βγάλαν», ήταν και η Δέσποινα και ο Ντέμης «θύματα αυτής της εποχής» που νόμιζαν ότι τα λεφτά δε θα σταματήσουν ποτέ να έρχονται...»

Τη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ» η Δέσποινα Βανδή σχολίασε η παρέα του «MEGA με ΜΙΑ» με τη Χριστίνα Πολίτη να ξεσπά και να δηλώνει την έντονη διαφωνία της ως προς το κομμάτι της χλιδής μέσα στην οποία παρουσιάστηκε το ζευγάρι από την εκπομπή Rich and Famous του Dicovery.

«Υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που είχαν πάντα χρήματα και το 2003 δεν πήγαν να πάρουν σπίτι 2000τμ στο Κεφαλάρι γιατί τους αρκούσε μία πιο μικρή βίλα. Τα έχω βιώσει παραπάνω από όλους γιατί τα έβλεπα στα περιοδικά, ανθρώπους με χρυσά κουτάλια και μια extravant ζωή και βγαίναν το πρωί με μία τσάντα που κάνει 5 -10 χιλιάδες ευρώ. Ωραίο να το καλύπτουμε τώρα γιατί η Ελλάδα υποφέρει, αλλά έγιναν πολλές ανοησίες τότε. Και τότε η Δέσποινα με τον Ντέμη ήταν τύπου οι Μπέκαμ τις Ελλάδας και είχαν λανσάρει αυτό το στυλ πάρα πολύ, δηλαδή δεν ντρεπόντουσαν.

Στο τέλος με το μαλλί το ξανθό νόμιζα ότι έβλεπα την Βίσση. Σου λέω ήταν μια εποχή που είχαν πάρει όλοι τον ίδιο αρχιτέκτονα, όλοι μια μεγάλη παρέα και κάναν κόντρες στο πιο μεγάλο σπίτι, σε extension σπιτιού, σκάφος, πολλά ρούχα, shopping και ασυδοσία, χωρίς να έχει ειπωθεί πως τα έχουν κλέψει, δεν χρωστάν τίποτα.

Το πρότυπο της τραγουδίστριας της πολύ διάσημης, της ωραίας με τον πετυχημένο ποσοδφαιριστή, στην Αγγλία ειδικά που της πήραν συνέντευξη είναι πολύ φορεμένο, δηλαδή δεν ήταν για τους ξένους κάτι σοκαριστικό» δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη.

«Πάντως επειδή λένε ότι ήταν εποχές πολύ καλές, δεν ήταν για όλους. Τότε της είχε στοιχίσει αυτό. Και στην καριέρα της στοίχισε γιατί πραγματικά κάποιος κόσμος γύρισε την πλάτη, του κακοφάνηκε, γιατί ναι ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν ήταν για όλους» πρόσθεσε στην κουβέντα ο Μάρκος Σεφερλής και η Χριστίνα Πολίτη που είχε ήδη πετάξει τα καρφιά της συνέχισε σε πιο έντονο ύφος…

«Τώρα προσπαθεί να μαζέψει κάτι που της «το βγάλαν», ήταν και η Δέσποινα και ο Ντέμης «θύματα αυτής της εποχής» που νόμιζαν ότι τα λεφτά δε θα σταματήσουν ποτέ να έρχονται, οπότε κάναν ανοίγματα, δεν ξέρω αν είχαν νοικιάσει το σπίτι, εγώ θυμάμαι ότι το είχαν αγοράσει ένα σπίτι με δάνειο και έπρεπε μετά να το μαζέψουν από ότι άκουγα.

Καλό είναι να βγαίνεις και ό,τι κάνεις να το στηρίζεις. Το είπα, το έκανα. Τώρα δεν τα καταφέραμε, άλλαξε η εποχή. Το να αλλάζουμε και να λέμε είπα ξείπα, τώρα είμαι φτωχός, είμαι ένας κακομοίρης, δεν φταίω εγώ… Όλοι φταίμε για αυτά που κάνουμε, πάρ’ το πάνω σου και προχώρα.»

https://www.youtube.com/embed/PbNcy5It5Iw